Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: як зробити всі перекладені посади і нитки в карту сайту

Default як зробити всі перекладені посади і нитки в карту сайту

допоможе зробити більш якісний код
    це мій код, доданий

/ / Додатковий код
    $ Alanguages = Array ('EN', 'мс »,« ар »,« ж-CN');
    якщо (! $ архів) {
    $ Strlenhost = StrLen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ архів);
    Еогеасп ($ alanguages як $ мовою) {
    $ Vbseo_stat ['т']++;
    $ Enchancedthreadurl = підрядок ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Мовою ."/". підрядок ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ до $ threadrow ['lastpost'], $ частота);
    }
    }
    / / Кінець додатковий код

моя статистика нижче
    Теми
    89,236
    Члени
    1,877
    умовчанням карта сайту створити близько 2xx.xxx URL-адрес
    але з 5-ти мовах його тільки створювати 457160 URL-адрес

для пост тільки, якщо все переведено і створювати посилання з карти сайту
    його про 560 000 адрес

що сталося з моїм кодом
    будь ласка, допоможіть мені
    спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Наша інтеграція код просто просто додає URL-адрес для переведені потоки. І за замовчуванням тільки на першій сторінці потоку. Ми опишемо, як змінити код, щоб їсти та інші сторінки потік, якщо ви цього хочете.

Член сторінок не мають відношення, і ми радимо навіть блокувати ті сторінки у файлі robots.txt

Якщо ви хочете, щоб у вашому карта сайту також посилання для перекладу повідомлень, то скористайтеся рішенням нижче:
    1. Відкрити файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Знайти код:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Поставлені перед нею:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Востаннє редагувалось vBET; 04-04-10 в 13:14. Причина: підтвердив робочий

робочий
    спасибі спасибі спасибі
    thankssssssss ******************************

"1. Відкрити файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Я не можу знайти цю ..

Хіба що в стилі менеджера?

Quote Повідомлення від hotslot View Post
    "1. Відкрити файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Я не можу знайти цю ..

Хіба що в стилі менеджера?
    У вас є Sitemap Generator встановлених на вашому форумі?

Я поняття не маю?

Не могли б ви знову увійти в мій розділ адміністрування та перевірити? Я помічаю у нас якась "питання" Про проект Карта сайту, коли ми Увійти Однак ми використовуємо vbseo карта сайту правильно?

Я поняття не маю?

Не могли б ви знову увійти в мій розділ адміністрування та перевірити? Я помічаю у нас якась "питання" Про проект Карта сайту, коли ми Увійти Однак ми використовуємо vbseo карта сайту правильно?
    Тому перевірити в розділ адміністрування. Також, якщо він встановлений, то ви повинні шукати / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php у вашому форумі каталозі.

Іноді його легше зробити / показати те, щоб сказати те, що повинно бути зроблено. Я поняття не маю, як я дуже збентежений, коли мова заходить про цю річ. Я знаю, але я купив 2 ліцензії тут і ні, здається, варто якесь значення, крім головного болю і Google помилок. Це програмне забезпечення, які не повинні бути придбані, якщо Ви знаєте, як редагувати ліцензії та коди та встановлення їх на роботу. Я думаю, vbet становить 2 роки від того, щоб дійсно законним готовий до запуску програми, то, може, він повинен бути поміщений на sale.I навіть заплатив за інстиляції як я нічого не знаю про цю інформацію. Мені дійсно потрібно когось із vbet витратити 2 хвилини, щоб заглянути в мою адміністратора і отримати речі, працює, як вони повинні бути. Я вірю в речі vbet просто потрібно налаштувати, де вона насправді працює правильно.
    Востаннє редагувалось hotslot; 25-04-10 в 21:15.

Іноді його легше зробити / показати те, щоб сказати те, що повинно бути зроблено. Я поняття не маю, як я дуже збентежений, коли мова заходить про цю річ. Я знаю, але я купив 2 ліцензії тут і ні, здається, варто якесь значення, крім головного болю і Google помилок. Це програмне забезпечення, які не повинні бути придбані, якщо Ви знаєте, як редагувати ліцензії та коди та встановлення їх на роботу. Я думаю, vbet становить 2 роки від того, щоб дійсно законним готовий до запуску програми, то, може, він повинен бути поміщений на sale.I навіть заплатив за інстиляції як я нічого не знаю про цю інформацію. Мені дійсно потрібно когось із vbet витратити 2 хвилини, щоб заглянути в мою адміністратора і отримати речі, працює, як вони повинні бути. Я вірю в речі vbet просто потрібно налаштувати, де вона насправді працює правильно.
    Зверніть увагу, що vBET дуже легкий і установки тривіальна. Існує не будь-який файл видання взагалі, щоб встановити vBET.

Інтеграція з різними плагінами залежить від тих можливостей плагінами. Якщо будь-яка видання для інтеграції необхідно це означає тільки те, що плагін, який інтегрується слабкий в точку підтримки додаткових функцій. Ви можете написати, щоб команда vBSEO якщо ви думаєте, що вони зробили продукт зі слабкими можливостями інтеграції (нема гачків на всіх) і хочуть, щоб запитати про його поліпшення. Ми несемо відповідальність тільки за наш код і дають рішення для інтеграції з тими, хто не думати про це. Ми не можемо сказати vBSEO команди вніс зміни і зробити свій продукт відкритий для додаткових функцій (насправді ми зробили це - вони не хочуть мати свій продукт відкритий для нових функцій).

Повертаючись до питання - що це проблема? Ви заявляєте, що наші співробітники мають допомогти вам отримати речі, працює як треба, можливо, але ви ніколи не говорив, що не працює належним чином. Як я розумію вашу хотів знайти файл з-за якоїсь проблеми з генератором. Так в чому ж проблема?
    Востаннє редагувалось vBET; 25-04-10 в 21:30.

Спасибі за відповідь. Я просто хочу, щоб все переведено повідомлення і ниток в карту сайту і, якщо можливо це повинно бути зроблено під час встановлення, чи на кнопку опції в розділ адміністрування тому немає необхідності редагувати що-небудь. Ви рекомендуємо географічного націлення в інструментах для веб-майстрів для кожної мови? Також Ви рекомендуєте додавання RSS-каналу / карта сайту для кожної мови в веб-майстрів?

Ось чому я був бажаючи допомоги для всіх перекладених повідомлення для додавання в карту сайту так що це не може бути проблемою.

теплий привіт
    Востаннє редагувалось hotslot; 25-04-10 в 21:55.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •