Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Великий improvments продуктивності comnig ...

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Smile Великий improvments продуктивності comnig ...

Привіт

Ми при зміні алгоритму перекладу. На даний момент ми виявили вузькі місця, а також реалізована краще рішення для цього.

Тестування на великому форумі реальним змістом (завдяки Метт ), Завдяки нашим першим поліпшень ми змогли значно скоротити час генерації на першій сторінці. Ми виявили, що у разі переведення назви кожна назва перекладається один за іншим. Після зміни часу відгуку (для форуму головну сторінку з відключеним кешем і майже 200 найменувань для перекладу) знизився з не менше 20 секунд (залежно від відповідей Google) до 4 секунд.

Ми з нетерпінням ближче і на кожному кроці нашого алгоритму і удосконалив її. Спасибі, що за вказаною часу відгуку сторінки з кеш і всі дані, кешовані (тому їх не чекає Google) знизилася з 3 секунд до менш ніж 1 секунду (900-800 мс)! А з приводу 600-700ms, необхідних для формування не перекладеної сторінки на цьому форумі.

Так що в наступний реліз буде дійсно великий крок Спочатку він буде включений в vBET4.x, як це роблять на свій код. Після цього він буде включений в vBET3.x

Будь ласка, зверніть увагу, що у нас багато, щоб перевірити, тому що ми зробили багато змін. Так що в наступний реліз буде, швидше за все, через 2 тижні для vBET4.x І, напевно, 4-6 тижнів для vBET3.x

Сподіваюся, що ви побачите, що це варто було чекати
    Востаннє редагувалось vBET; 22-03-10 в 07:50.

4-6 для vBET 3, ви маєте на увазі?

Так - вже виправлені, завдяки

Новачок

Text automatically translated from: Dutch to: Ukrainian
    Translated text
    Чому не просто Довідка ® Версія 3.8 для продажу. У мене немає необхідності перекладу і т.п.
    Original text

Quote Повідомлення від Hein View Post
    Translated text
    Чому не просто Довідка ® Версія 3.8 для продажу. У мене немає необхідності перекладу і т.п.
    Original text
    До VBulletin, якщо ви хочете придбати VBulletin Тут ви можете поліпшити вам повідомлення на форумі від додавати мовну підтримку спільноти

не можу чекати!

Новачок

Translated text
    Чи бачили ви перекази, які зроблені? Схоже, він намагається китайської мови (на відміну від китайського) говорити. Цей переклад дійсно фіаско! Я віддаю перевагу нормальні (без vBet переклади?) Де прості версії 3.8 VBulletin замовити?
    Original text
    Востаннє редагувалось vBET; 23-03-10 в 04:14.

Quote Повідомлення від Hein View Post
    Translated text
    Чи бачили ви перекази, які зроблені? Схоже, він намагається китайської мови (на відміну від китайського) говорити. Цей переклад дійсно фіаско! Я віддаю перевагу нормальні (без vBet переклади?) Де прості версії 3.8 VBulletin замовити?
    Original text
    Переклади зроблені Google, який є кращим автоматичний сервіс перекладу в світі, і поліпшити її якість з кожним днем. Тут Ви знайдете деяку інформацію про те, як вона розвивається: http://www.vbenterprisetranslator.co...tion-tool.html

Якщо вам потрібно просто VBulletin потім перейдіть до VBulletin та купити його

Я буду чекати для обох версій

Що прийде в майбутньому, у вас більше швидкості поліпшень, щоб зробити, коли ці вийде?

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •