Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Переміщення сервера і проблема кодування

Default Переміщення сервера і проблема кодування

Переїхав на новий сервер (в розробці) база даних була скопійована з усіма файлами через упаковку cPanel і я бачу кодування не правильна. Будь-які кроки по з'ясувати джерело проблеми?

Спасибі

ось скріншот нового сайту з допомогою файлу змінювати господарів
    Ну зображення не завантажується, але неприпустимі символи у всьому тексті

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо кодування неправильна, це означає, що ваша резервна копія бази даних була зроблена неправильно. Це не Vbet огляди. Ймовірно, кодування за замовчуванням відрізняється, але, будь ласка, зверніться до керівництва бази даних. Ви можете погуглити про ті проблеми і рішення.

Так, ви Korra вони використовувати phpmyadmin, щоб рухатися, вони знову через SSH і все добре тепер, thatnks

Я багато бачу в логах тепер хоч

2020-06-09 16:26:21 світового [Апач][:попередження] [під 47134] [клієнт 94.130.64.80:45408] тайм-аут очікування для виходу з сценарію CGI /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php
    *
    2020-06-09 16:26:20 Gmt [Апач][:попередження] [під 47976] [клієнт 40.77.167.21:44250] тайм-аут очікування для виходу з сценарію CGI /home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo.php

Крім того, питання про jQuery, я вже завантажити його, потім її знову додав в Vbet/ шлях, я можу відключити це?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт, про логах, на жаль, вони не включають запитаний URL-адресу, так що важко сказати, що відбувається. Всі запити проходять через згаданий файл. Швидше за все у вас є проблеми з будь-яким провайдером переклад - ваш сервер занадто довго чекати не кешується переклад. Ви можете перевірити час відгуку від ваших постачальників З тест-скриптів, включених в Vbet пакет в do-not-upload\tools\providers-tests каталог. Ви просто завантажити такий тест в каталог форуму і зробив запит від браузера. Можливо, що провайдер має проблеми з деякими конкретними переклад, так що не треба показати на проблему, навіть якщо вона існує, але це легкий спосіб перевірити, чи є провайдер реагує.

Про jQuery. Це знову додав в якості джерела або просто посилання? Якщо це просто два рази по тому ж посиланню з JS, то нічого не повинно статися, якщо ви видалите його. Але якщо на деякі сторінки jQuery не додається за замовчуванням, ви можете мати проблеми на цих сторінках. Так що, якщо це не входить в сценарій просто як посилання, то не варто ризикувати з змінами.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •