Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: 4,2 vBet розміщення неправильно

Default 4,2 vBet розміщення неправильно

Text automatically translated from: German to: Ukrainian
    Translated text
    Я тільки що спробував розміщення "Footer-Топ", але на жаль, це нижче бічній панелі?

Є, ймовірно, помилка.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, надішліть нам посилання на ваш форум, або скриншот з цієї ситуації.

Крім того - ви використовуєте макета за замовчуванням деякі зміни? Прохання зазначити, що за замовчуванням позиції буде працювати відповідним чином для макета за замовчуванням. Для інших він може працювати нормально чи ні - це залежить, як макет був змінений. Для таких випадків ви завжди можете використовувати користувальницькі місця.

Translated text
    Так що я в даний час використовується за умовчанням тему, форуму.

Ось посилання: 2-Wheel-Планета - Alles Rund мкм дас настройка фон Zweirädern
    Original text

Я перевірив це в HTML вихідні і це повинно бути - vBET прапорів перед нижнього колонтитула (тільки, перш ніж <Справ ID = "ніг"). Це, як параметр "Нижній колонтитул-Top" працює - покласти vBET прапорів перед нижнього колонтитула. У вашому випадку тих, наведені в правій колонці, оскільки ваш макет змінений за цим стовпцем.

Достатньо, якщо ви використовуєте для користувача місця і вручну помістити його всередині <Справ ID = "ніг" блок нижній колонтитул шаблон. Тут ви знайдете всі підказки в описі параметра Якщо у вас є які-небудь питання про це будь ласка, просто запитайте

Translated text
    Добре, може бути, це ще раз помилку, VBulletin
    Original text

Ні, я не вважаю це помилкою. Ваші додаткові правій колонці зміни макета за замовчуванням, де є лише один стовпець. І місця за замовчуванням прапор напевно роботи за замовчуванням макета. Коли макет змінені, то результати можуть бути іншими, ніж очікувалося - це всього лише просте введення додаткових матеріалів не будь-який розумний алгоритм, який буде коштувати більше ресурсів, ніж це коштує і ніколи не працювати для всіх можливих макетів в будь-якому випадку.

Ось чому ми підтримуємо користувача місця для прапорів. Ви можете мати свій прапор, куди хочете. Просто використовувати користувацькі місця для цього

Translated text
    Я тільки зараз покласти назад Footer End.

Ну, це більш-менш нормальне розташування з бічної панелі включена.
    Original text

Та й ця позиція бічній панелі зміни змісту, який додається до колонтитула

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •