Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 29

Тема: Оновлено до останньої версії 4101BF сьогодні за посиланням Ланг відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang

Default Оновлено до останньої версії 4101BF сьогодні за посиланням Ланг відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang

Так як я підвищений зв'яжіться з нами, щоб додати IBM і в основному посилання відн=з"альтернативний" код в атрибуті hreflang для перекладу сторінок, але це не з'являється після оновлення. Я зробив видалити cloudlflare кеш, щоб бути впевненим, то не було в наявності.

пінг - не впевнений, якщо я пропустив somhing, дозволяє в налаштуваннях і все одно ніякого значення

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Доброго дня, вибачте, але я не впевнений, чи правильно я зрозумів питання. Ви зроблені Vbet оновлення і ви хочете використовувати IBM перекладу. Я припускаю, що ви створили обліковий запис IBM і встановіть правильні налаштування Admin CP > vBET > Translation Providers для "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" і "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Якщо ви зробили це і цікаво IBM переклад дійсно працює, ви можете перевірити це, завантаживши файл на вашому форумі від Vbet пакет (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) і перевірка перекладів статус в альтанці (поставити на адресу вашого форуму /test_ibmwatson.php). Ось як ви можете переконатися, що переклади IBM працює для вас, якщо це питання.

Ви також писали про те, що "отн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang-то" - і він не розуміє, що тут це питання. Що ви розумієте під атрибуті hreflang? Щодо атрибуту rel="альтернативний"? Який параметр саме ти пишеш про (будь ласка, напишіть повний шлях)? Де це, припускають, щоб з'явитися і чому? На жаль я не спіймав його. Не могли б ви будь ласка пояснити докладніше.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-03-19 в 21:40.

Вибачте, я хотіла IBM Watson, (ще отримуєте ключ як заплутано, як може бути) -- не питання там з Vbet

Реальна проблема, я зробив оновлення, як мені потрібно відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang на" мета-теги додаються в перекладених сторінок, і це не з'являється, хоча він у мене включений у налаштуваннях--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Тепер я розумію цю проблему. Будь ласка, зверніть увагу, що "альтернативний" і додається тільки для гостей, і він видний тільки в форматі HTML (не в браузері), тому що для роботів, а не для реальних користувачів.

Також це працює тільки для перекладу URL-адреси, і ви не використовуєте SEO оптимізація URL-адрес (у вас така включеними в vBulletin з форуму 4, просто потрібно налаштувати vBulletin і потім ще налаштувати Vbet розпізнавати і перекладати URL-адреси). Якщо ви робите це, і ще є проблема з "альтернативний" будь Ласка, дайте нам знати, що ми будемо розслідувати її.

аааа ок, я не перевіряв, не входячи в нього.

Veiwing джерело https://www.allfreechips.com/de/

Без входу в систему я не бачу тега?

Коли цей параметр ввімкнено додатковий HTML-код повинен бути доданий для гостей:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    Це повинно бути додано для кожного URL, який ви вже перевели в кеш для поточної сторінки. Отже, щоб зробити це коновки, необхідно також дружні url (переводяться тільки після цього URL-адреси). Як я бачу, у вас вже є він включений, але у вас є деякі проблеми з конфігурацією з вашої дружні URL - на сторінці форуму у вас є хороші дружні URL, але після її натискання ви будете перенаправлені на не дружні URL (з showthread.php). Ви повинні виправити її у вашій конфігурації.

Також засіб;альтернативний " додається тільки при використанні кешу гість. Це не описано в описі параметра, щоб тримати його легше зрозуміти, але це зроблено спеціально з міркувань продуктивності (кешована сторінка дешево отримати, але якщо кеш відключений, то стає щораз перекладені URL для однієї сторінки буде занадто дорого для форумів, які мають всі 53 мовами).
    Востаннє редагувалось vBET; 11-03-19 в 21:36.

Я бачу цю showthread відбувається тільки тоді, коли ваш не англійською мовою , це цікаво встановлення їм не вистачає?

Це відбувається на вашому форумі, коли ви теж англійською. Перейдіть за посиланням на якійсь гілці на вашому форумі і бачу, що ви переадресували. На перекладені сторінки я бачу ваші посилання showthread.php з самого початку, але на англійській сторінці ті стали showthread.php коли ви натисніть на нього (ви будете перенаправлені). Тому тут головне питання - якщо ваш Хорол визнає showthread.php відповідні URL-адреси (переадресацію є), напевно, це причина, чому на переклад сторінок з початку showthread.php URL-адреси (від Vbet зміни URL-адреси, щоб додати туди мову, і здається, що він отримує такі посилання з форуму - це єдиний шлях для нас - змінити те, що ми отримуємо).

Якщо ви хочете бути впевнені, що це не питання, зв'яжіться з нами, ви можете тимчасово відключити плагін адмінпанелі скрипта і подивитися, що відбувається. Ви також можете тимчасово відключити .реврайт правила для Vbet.

зв'яжіться налаштування для SEO URL-адреси в Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Більш докладну інформацію про конфігурації Vbet і налаштування vBulletin ви знайдете у файлі readme.html від Vbet пакет (є деякі поради про SEO посилань).
    Також переконайтеся, що ви використовуєте підтримувані СЕО двигуна. Vbet підтримує vbseo (старе рішення) і vBulletin рідний SEO-посилань.
    Востаннє редагувалось vBET; 13-03-19 в 09:18.

Стр. 1 з 3 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •