Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 29

Тема: Оновлено до останньої версії 4101BF сьогодні за посиланням Ланг відн=з"альтернативний" в атрибуті hreflang

Im через dragonbyte, я пішов, хоча англійська і здавалося б ОК. дозвольте мені продовжити пошуки

Отже, в англійському все виглядає правильно, змінюючи Ленг її forunthread? доб.. ніяк не Vbet перейменувати URL-адреси для перекладу сторінки? Англійська увійти в систему або всі посилання .HTML-код переписує?

Тільки коли сторінка перекладається URL-адресу, вам не переписати

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ще раз англійською мовою, це не правильно, тому що ви будете перенаправлені на showthread.php сторінок і ви не повинні. URL-адресу у вашому браузері повинна бути такою ж, як на першій сторінці - SEO дружніх.
    Наприклад, перейти до сторінки:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Ви будете перенаправлені на:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    Цього не повинно було статися.

Що відбувається з посиланнями на перекладені сторінки можуть мати відношення до цього питання, так що це повинна бути вирішена в першу чергу.
    Чітко Хорол не визнає відповідний URL-адресу і зробити перенаправлення, щоб не SEO дружніх одним.
    Як я вже писав, Ви можете легко перевірити, це пов'язано з Vbet чи ні - див. Попередній пост.

Я не можу заново створити новий розділ пост в темі. Якщо я натискаю на URL-адресу, він перенаправляє, але будь-яке натискання форуму показує нормальний СЕО freindlt URL-адреси. Я думав, що я був в порядку з VB, але де ти візьмеш новий пост посилання на тему?

Ви знайдете, що "нове повідомлення" і посилання на головній сторінці форуму:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Перевірте, будь ласка, зв'яжіться з нами пов'язано, щоб "Нова-пост" проблему, відключивши його на мить. Якщо ні - знайти рішення. Якщо так - ми допоможемо вам.

Я бачу і інші проблеми. Як я бачу тепер, що не то "Нове-пост" однієї вашої SEO-посилань працює нормально, але ви не потрапите на перекладену сторінку - у вас є перенаправлення назад на англійську сторінку. Це відбувається тільки на одній гілці (підфоруми, ОК).
    Будь ласка, переконайтеся, що ваш .файл htaccess-це нормально. Також переконайтеся, що ви використовуєте підтримані Vbet SEO-посилань. Зверніть увагу, що Vbet вимагає інтеграції з vbseo, якщо ви використовуєте його (описано в readme.html).
    Якщо ви підтвердити, що ваша конфігурація нормально і питання буде все-таки відбудеться, ми допоможемо вам вирішити його на сервері. Ще по-перше, будь ласка, пором інструкції. Монтаж/обслуговування конфігурації платний, ми допоможемо вам безкоштовно, якщо це Vbet помилка. Тому спочатку ми повинні підтвердити, що ваша конфігурація нормально і "Нова-пост" питання-це пов'язано з Vbet. Поки СЕО не працює нормально без зв'яжіться з нами, ми не можемо очікувати, що вони будуть прекрасно працювати з Vbet.
    Востаннє редагувалось vBET; 15-03-19 в 15:13.

Я вашу команду змінити htaccess, що давно на форумі і не на шпальтах форуму, я теж пішов з Dragonbyte SEO місця низькими цінами та із знижками. Я знаю, що я не можу видалити функції "вбсэ" досі без помилки, хоча плагін буде видалено з форуму.

ось форум каталог реврайт.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

У кореневому каталозі у мене багато cPanel і додав рядка від COMODO з Vbet додав також за межами сторінок форуму, але це не повинно вплинути на newthread доб.

Я теж пройшов через усі Dragonbyr=ті параметри і Vbet і жодної згадки про новому потоці. Я буду платити, щоб це виглядало по ближче, якщо потрібно було виправляти.

Dragonbyte SEO не підтримується Vbet - це чому у тебе проблеми. Ми не плануємо підтримувати зовнішню СЕО двигунів, оскільки довідка має вбудовану СЕО двигуна 4.0. Ми підтримуємо інтеграцію з vbseo як зворотна сумісність для форумів до 4.0 або які не хочуть міняти СЕО двигунів. Форуми, які хочете видалити vbseo в безкоштовний СЕО двигун включений в Хорол 4.0.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •