Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 14 з 14

Тема: Погано перенаправлення

Як я можу 301 редірект всіх запитів рядків з "? Гл = т", щоб мій форум корінь, будь ласка?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Помістіть це правило перед іншими:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]
    Будь ласка, перевірте його!

НЕ потрібно переспрямовувати всі ці URL-адреси, потрібно переспрямувати тільки запиту рядки з? hl =т Моя корінь.

Я не не хочу, щоб rediret старі URL, мода в корінь, я радий перенаправлення їх на новий URL, папки мода.

Я не думаю, ви розумієте проблему.
    Востаннє редагувалось Snake; 14-03-10 в 21:41.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вибачте за плутанину. Очевидно, моя вина - я сумую за цим деталям. Будь ласка, використовуйте це правило перед іншими правилами (перевірити його):
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=t
    RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]
    Це одна буде перенаправляти всі запити з? hl = t для вашого кореневого форуму. Якщо ви хочете, щоб перенаправити корінь усього служби, видаліть /forums правило
    Ще раз Вибачте за вводить в оману

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •