Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Від Vbet 5, необхідних для переміщення на vBulletin 5 Правильно?

Default Від Vbet 5, необхідних для переміщення на vBulletin 5 Правильно?

Біг Vbet 492BF в даний час на vBulletin 4.2.5, але хочете оновити її до останньої з кодом 5xx vbulleting кинути свої власні мобільні шаблони і використовувати чуйний дизайн. Існує багато способів оновлення Vbet на 5, а?

Просто отримувати мої качки шикуються з раннього ранку.

Спасибі

Мда, там навіть оновлення з 4.2 до 5?

Сподівався мати деяке уявлення. Як я намагаюся, щоб перейти на VB5, головним чином, для адаптивних шаблонів я можу оновити (зберегти) переклад від VB4?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Здравствуйте і вибачте за час відповіді.

Оновити Vbet за формою 4.X до 5.X ви просто зробити стандартне оновлення. Зверніть увагу, що механізм форуму 5 плагін набагато більш обмежена, в vBulletin 4 і із-за цих обмежень деякі місця в vBulletin 5, де ми не в змозі обмежити кількість або переклад імен.
    Востаннє редагувалось vBET; 27-10-18 в 16:47.

Я бачу, що VB5 більше не буде використовувати пост #'и, чи буде переклад на підйом?

Дякую

Так багато, щоб спробувати підготуватися до VB5 просто зробити сайт Активний :/

Вибачте, відволіклася сама і не з'ясували, наскільки велика катастрофа рухається в vb5 це може бути

Vbet є підтримка vB5 (ви можете побачити на нашому тестовому форумі - посилання у верхній частині сторінки). Багато форумів не оновлюйте з vB4 vB5, але це індивідуальне рішення. В даний момент ми працюємо над новою версією Vbet для обробки деяких змін у новітній версії vB5 (як нове підкачки). Ще vBET5.х це нормально для vB5. Переклади не будуть втрачені під час оновлення поки не буде видалити Vbet таблиці з бази даних.

PS.
    Прямо зараз ми зосереджені на vB5.4.5 не vB5.5.0, так як остання вимагає PHP7 і, на нашу думку, не багато користувачів будуть оновлювати найближчим часом. Ми, звичайно, будемо тримати в курсі, все-таки спочатку ми хочемо обробляти всі відомі проблеми з vB5.4.5
    Востаннє редагувалось vBET; 06-02-19 в 21:56.

ОК, як я сказав їм проблему, де мені потрібно, vb5, головним чином, щоб зробити сайт реактивна для користувачів moobile

з vb5 його допомогою Bootstrap, так що його просто дисплей мобільного доброзичливий

У такому разі не повинно бути ніяких проблем. Одна річ, я можу думати, що прапори можуть зайняти занадто багато місця, якщо ви підтримаєте багато мов, але це те, що може бути проведено шляхом зміни шаблону.

Будь ласка, зверніть увагу:
    Vbet не був протестований для мобільного частина vB5. Наступний реліз принесе багато змін, і ми не можемо затримувати його більше. Так що мобільний доведеться почекати. Ми не перевіряли Vbet для мобільного, ми не знаємо, чи буде він працювати нормально чи ні. Будь ласка, створіть запит на змінення або звіт про помилку для vBET5 якщо ви виявите які-небудь проблеми з мобільним. Але краще почекати до наступного релізу, а потім побачити результати. Ми сподіваємося випустити в цьому або в наступні вихідні.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •