Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: В PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, думки

Exclamation В PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, думки

Використовуючи 2.4. помилка на сайті pastebin .ком/T6zMP1Uv

Також я бачив повідомлення про інші помилки? Ви не можете сума їх оновлення, так що я не потрапити в ще один баг після цього?

Мені потрібен цей мод терміново для мого проекту.

Ви можете допомогти сер?

Мені теж дуже цікаво дізнатися, який мод ви використовуєте для:; дозволено тільки постити Урли на інші сайти, після 15 постів або більше.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Це вже виправлено в платній версії. Скоро ми зробимо реліз безкоштовної версії і ця проблема зникне.
    Востаннє редагувалось vBET; 22-07-18 в 16:04.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Це вже виправлено в платній версії. Скоро ми зробимо реліз безкоштовної версії і ця проблема зникне.
    У вас є час для цього? Ми говоримо на тиждень? місяць?

І інше питання,

Пропонуєте чи ви який-небудь політика повернення у випадку, якщо нам спробувати повну версію і вона не працює належним чином?

Зміни вже є в коді, готовий у будь-яку хвилину. Це просто питання пріоритетів - в цей момент деякі важливіші речі займають наш час. Так може, ми сьогодні, можливо, наступного тижня.

Немає ніякої політики в обмін на платну версію, ви можете перевірити його тут з повними можливостями, так що ви знаєте, що ви купуєте. Будь-яка політика повернення буде моторошно ускладнити ліцензування. Коли ви купуєте Windows, ви купуєте Windows - просто. Ж з vbet. Велика кількість постачальників дозволяє використовувати пробну версію, але коли ви купуєте, ви купуєте. Ми пропонуємо Вам повну відео версію на нашому форумі, щоб перевірити, як він працює.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Зміни вже є в коді, готовий у будь-яку хвилину. Це просто питання пріоритетів - в цей момент деякі важливіші речі займають наш час. Так може, ми сьогодні, можливо, наступного тижня.

Немає ніякої політики в обмін на платну версію, ви можете перевірити його тут з повними можливостями, так що ви знаєте, що ви купуєте. Будь-яка політика повернення буде моторошно ускладнити ліцензування. Коли ви купуєте Windows, ви купуєте Windows - просто. Ж з vbet. Велика кількість постачальників дозволяє використовувати пробну версію, але коли ви купуєте, ви купуєте. Ми пропонуємо Вам повну відео версію на нашому форумі, щоб перевірити, як він працює.
    Ви можете зв'язатися зі мною по електронній пошті я пошлю вам в лічку, коли ви відпустіть виправити версію? Нам терміново потрібно це. Дякую вам, сер.

Новий реліз безкоштовної версії доступна на www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Насолоджуйтесь!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •