Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Чи можу я відключити деякі плагіни?

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Чи можу я відключити деякі плагіни?

Привіт Майкл,

Я намагаюся, щоб знизити навантаження, це все ще проблема, мій сайт на 100% кеш.

Якщо я просто хочу перекладач для перекладу сторінок для гостей, і ніхто з інших функцій, таких як багатоядерність і т.д. форум підтримки мови я можу відключити деякі плагіни?

Чи буде це знизити навантаження?

Я просто хочу, основною перекладач, так що просто нові сторінки за новою адресою, жоден з інших модні речі.

Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

У такому випадку ви можете відключити багато плагінів. Але спочатку - чи потрібен вам це? Що таке час сторінка переклад на вашому форумі? Server Load є віртуальним параметр, і вам не доведеться турбуватися про це, якщо ваші запити обробляються швидко. Цілком можливо, що у вас є ще багато невикористаних ресурсів і навантаження на сервер висока, через неправильне або Apache MySql конфігурації, яка змушує інших клієнтів чекати (я так думаю - не працював в цій галузі). Це може бути що у вас більше клієнтів в той же час і вони чекають у черзі, але вони чекають дуже короткий час, і вам не доведеться турбуватися про це.

Тому, будь ласка, подивіться на використання пам'яті і процесора, і якщо ви все ще є ресурси, потім з'ясувати, чому ваш потоки очікують процесора замість зменшення vBET функціональність. Але, звичайно, якщо вам не потрібна підтримка російськомовного можна відключити багато плагінів vBET.

До речі - ви можете знайти тут наш повний файл robots.txt, який блокує роботів, щоб не повзати на не значні перекладених сторінок. Я оновив сьогодні тому, будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Востаннє редагувалось vBET; 10-03-10 в 21:38.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •