У такому випадку ви можете відключити багато плагінів. Але спочатку - чи потрібен вам це? Що таке час сторінка переклад на вашому форумі? Server Load є віртуальним параметр, і вам не доведеться турбуватися про це, якщо ваші запити обробляються швидко. Цілком можливо, що у вас є ще багато невикористаних ресурсів і навантаження на сервер висока, через неправильне або Apache MySql конфігурації, яка змушує інших клієнтів чекати (я так думаю - не працював в цій галузі). Це може бути що у вас більше клієнтів в той же час і вони чекають у черзі, але вони чекають дуже короткий час, і вам не доведеться турбуватися про це.
Тому, будь ласка, подивіться на використання пам'яті і процесора, і якщо ви все ще є ресурси, потім з'ясувати, чому ваш потоки очікують процесора замість зменшення vBET функціональність. Але, звичайно, якщо вам не потрібна підтримка російськомовного можна відключити багато плагінів vBET.
До речі - ви можете знайти тут наш повний файл robots.txt, який блокує роботів, щоб не повзати на не значні перекладених сторінок. Я оновив сьогодні тому, будь ласка, дивіться тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178