Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Консолідація баз даних перекладів?

Default Консолідація баз даних перекладів?

Hello!
    Версія 4.9.2
    Є старий (2012-2016) зовнішніх баз даних 5 ГБ і новий (2017-2018) зовнішньої бази даних 2 ГБ. Я можу їх об'єднати?
    Об'єднати бази даних перекладу, так що переклад Повідомлень 2012-2016 були зі старої бази даних, і повідомлення 2017-2018 були з нової бази?

Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Добрий день,

В першу чергу це буде дуже розумно поєднувати ці бази даних, тому що тепер ви не маєте доступу до всі ваші переклади, так це знову від постачальників, що меншу продуктивність і у випадку якщо ви використовуєте платні провайдерів також створює додаткові витрати (ви можете використовувати vbet з тільки вільний переклад).

Простий підхід-дампа в SQL файл з кеш-таблиці в новій базі даних, а потім виконати SQL на старій базі. Просто переконайтеся, що SQL не включати інструкції таблиці (не створювати). Це простий, тому що, як я думаю, ви будете рухатися менше даних, але цей шлях вдвічі переклад ви залишитеся зі старою версією (з-за унікальності вихідного тексту).
    Якщо ви перемістіть старий на новий, то у вас будуть рухатися більше даних (якщо з часу), але за вдвічі переклад ви залишитеся з новими.
    Також зверніть увагу, що з-за обмежень MySQL, для дуже довгі тести, щоб перевести немає ніякої унікальності, так що ті можуть бути подвоєні у вашій базі даних. Він не буде шкодити вашому додатку, ви просто втратите трохи місця на жорсткому диску.

Також - спочатку перевірте, що мої припущення вірні і порівняти розміри баз даних. Можливо, що ваша нова база даних вже заповнена даними з старого і вам нічого не повинна рухатися. Ви також можете випробувати його на якийсь стіл кеш для малого або середнього тексти і перевірити, чи є будь-який Переклад Відсутня в нову базу даних. Якщо ви використовуєте нову базу даних з початку 2017 року цілком можливо, що завдяки павуки всі старий контент вже переведений. Це також можливо, що ваш форум настільки великий, що ви постійно закінчилися безкоштовні квоти на переклад, так що нова база даних ще не заповнена. Розумно порівнювати навіть просто за розміром. Якщо новий, то це швидше вже старі тексти,
    Востаннє редагувалось vBET; 25-04-18 в 23:21.

Hello!

Спасибі!
    Основи вдалося правильно злити

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •