Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Виправлення CSS файлу

Default Виправлення CSS файлу

Я змінив рядок коду, яка будує, де як CSS файл викликається з @ імпорту на заслання (бо це краще і швидше, спосіб виклику CSS). Зараз здається, що місця CSS файл не правильно. Наприклад ...

http://site.com/clientscript/vbullet...a39b-00001.css

в даний час переписаний
    http://site.com/es/clientscript/vbul...a39b-00001.css

, Який призводить до 404. Як мені зробити так, щоб цього не отримує "перекладається як"?
    Востаннє редагувалось tavenger5; 03-03-10 в 01:30.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ти впевнений, що у вас є хороші. Htaccess правила? Він повинен працювати. Вона працює на нашому форумі. Будь ласка, PM мені свій форум URL я буду перевіряти його.

Я тільки що перевірив мої. Htaccess правила і твої всі хороші. Надіслані вами PM.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Швидке рішення виправити (будуть включені в наступний реліз):

1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    if (=== strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) { 
    3. Замінити на:
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'.css') || === strpos($address'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) { 

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •