Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 10

Тема: Помилки при установці

Default Помилки при установці

Привіт я тільки що оновив свою ліцензію, і спробував встановити свій 4.9.1 на мій форум, який працює з SQL PHP7 4.2.5 і кожен раз, коли я намагаюся імпортувати його, я отримую такі помилки.
    Я не сценарист зрозуміти SQL так, щоб я дійсно зрозумів, що це означає,

Ви можете допомогти, будь ласка?

Імпортування Продукту, Почекайте...

[:]

Виклик невизначеної функції mysql_num_rows() у рядку 10 у /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функції eval()'D код
    #0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): функція eval()
    #1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {головна}

Фатальна помилка Користувач: дзвінок в невизначену функцію mysql_num_rows() у рядку 10 у ..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функції eval()'код D в ..../vb/vb.php на лінії 286
    Дані Трасування:
    #1 : vbstop() називається в ..../includes/class_core.php на лінії 6089
    #2 : vbulletin_error_handler() у рядку
    #3 : trigger_error() називається в ..../vb/vb.php на лінії 286
    #4 : СБ::handleException() у рядку

Вар Типу:
    [ Нуль ]

Відомості Варі:
    нуль

Його не показують в моїй плагінів, так як представляється більш написано Мої файли, але не вдалося повністю встановити, тому я не можу зняти його!

Спасибі

Заборонений

Швидке виправлення для цієї проблеми:
    • Відкрити файл do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    • Знайти код:
      PHP Code:
      if (!mysql_num_rows($exists) ) { 
    • Замінити його на код:
      PHP Code:
      if (!mysqli_num_rows($exists) ) { 

Ця проблема буде виправлена в наступній версії.

Привіт, спасибі за оперативну відповідь.

Я шукав цей файл, як ви сказали, але у мене немає нічого в мій файл, який виглядає як те, що ви виклали.
    Очевидно, ви краще за мене знаєте, але я просто не бачу, що ваш просять в XML-файл.
    Я шукав на декількох різних запитів і не знайшли цей код do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Чи Можете ви порадити, будь ласка? Я можу Скопіювати код тут, якщо вам подобається?

Спасибі Ян

Привіт я використовував інший редактор і тепер знайшов файл і змінений. Тепер мені потрібно налаштувати панелі управління, але він виглядає встановили.

Дякуємо за вашу допомогу.

Заборонений

Я радий, що я допоміг тобі.

Вибачте, що турбую вас..

Але я просто не можу отримати цю роботу.

Я прочитав інструкції по установці і додали всім API за винятком Google.
    Коли я натискаю на будь-який з прапорів я отримую:

PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, використовуйте замість поширені в ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 554

PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, використовуйте замість поширені в ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 324

Чи я отримаю це:

Кілька Варіантів

Назва документа, який ви просили (/Forum/Forum/search.php) не може бути знайдено на цьому сервері. Проте, ми знайшли документи з іменами, схожими на той, який ви просили.
    Наявні документи:

/Форуму/форум.на PHP/пошук.РНР?=430182&амп searchid;мова=ч (загальне базове ім'я)
    Будь ласка, розгляньте можливість інформування власника посилається сторінки про сломанной посиланням.

Мій форум знаходиться в окремій папці під назвою форум і "форум каталог" я /форум

Будь-які ідеї?

Спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Вибачте за затримку. Ми перевіримо, чому попередження все одно з'являються (повинен бути відключений). Ми скоро зв'яжемося з вами. Будь ласка, див. лічку.
    Востаннє редагувалось vBET; 04-07-17 в 11:54.

Будь ласка, подивіться особисте повідомлення - ми чекаємо, щоб допомогти вам

Повідомлення відправлено, вибачте за затримку був у від'їзді.

Відповів в приват.

Проблема вирішена. Він був cosed в PHP 7 відмінностей. Зміни будуть включені в наступний реліз, у вас вже є на вашому сервері

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •