Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Попередні продажі/питання модернізації - це vbet як і раніше зберігається?

Default Попередні продажі/питання модернізації - це vbet як і раніше зберігається?

Добрий день,
    Я досі використовуєте стару версію vbet (на мого старшого В3.8.9 хорол) ... і хочете оновити сайт до останньої версії 5 стабільна версія, а потім оновити vbet на поточній версії (якщо вона працює). Я питаю, тому що я не бачу ніяких постів протягом тривалого часу...

Я також зацікавлений в оновленні сайту, щоб бути включеним SSL і розумію, що vBulletin 5 є Сумісність з SSL' -- буде vbet також працює, якщо установки протоколу SSL?

Будь ласка, чи можете ви дайте мені знати про це?

Спасибі

Заборонений

vbet був вишуканий функціональність і клієнти рідко скаржаться на проблеми, так мало нових постів.
    від vbet 5 перевіряється версія глагов 5.1.9. Ви можете перевірити в vbet 5 на нашому тестовому форумі: Форуми - Test forum vBET 5. Просто зайдіть на тестовий запис.
    На даний момент немає відкритих питань, пов'язаних з SSL. від vbet працює на результат, перш ніж вона направляється на зовнішню, так що шифрування не повинна мати ніякого впливу на роботу зв'яжіться з нами.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •