Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Неприпустимий аргумент поставляються для Еогеасп () в [шлях] / входить / class_postbit.php (294)

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я не можу відтворити це на наших форумах, так що мені потрібно трохи допомогти на вашому боці

OK - я перевірив джерело і це обумовлено деякими підключається модуль за допомогою гачка "postbit_display_complete". vBET має 2 плагінів за допомогою цього гачка. Чи можете ви визначити, яка з причин неприємностей на вашому форумі? Ви можете просто зробити це шляхом відключення одного і перевірити це проблема все ще існує. Якщо так, то увімкніть його та відключити іншу. Якщо до цих пір існують, спробуйте вибрати стенд інвалідів. Якщо він все ще існує - то, швидше за все це не vBET вини - спробуйте зробити відключити весь vBET і чек.

Ви будете відключити плагін, панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Менеджер плагінів
    Ви будете відключити цей мод на панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Управління продуктами

Будь ласка, дайте мені знати про результати. Якщо ви PM мені доступ деталі я перевірю сам

Член

Text automatically translated from: Italian to: Ukrainian
    Translated text
    Я намагався відключити Перекладач BB підприємства і ту ж помилку, але ця помилка почав давати мені на наступний день після установки.
    До кого я можу запитати щось вирішити?
    Original text

Я розумію, що ви бачите помилка при запуску після vBET встановлений. Але, як бачите vBET не має нічого спільного з ним, тому що помилка все одно з'являється, коли vBET відключена. Так само і деякі інші зміни мало бути зроблено на вашому форумі. Можливо, деякі інші мод був також додав, що або будь-якої конфігурації змінився.

Перший ласка, визначити, хто винен. Так відключити один за одним всі плагіни, які працюють з "postbit_display_complete 'гак - кожен раз перевіряти ви все ще є помилки. Коли вам визначити, хто винен, то будь ласка, зв'яжіться з автором мода який робить безлад. Якщо у вас ще є питання - будь ласка, зверніться

Член

Translated text
    як я можу з'ясувати, які плагіни, які працюють з postbit_display_complete?
    спасибі
    Original text

Перейти років вашій Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів і знаходять один postbit_display_complete

Член

Translated text
    добре, у мене вимкнений по одному за раз, і я виявив, що такі проблеми, як: чи є "passiveVid - Заміна showthread".
    Але що таке виправдання?
    Я позбавитися від нього?
    Спасибі
    Original text

До автора цього мода і запитати його, що відбувається

Я не можу відповідати за інших модов або знати, як працюють всі існуючі моди - шкода, що я не можу допомогти вам все більше і сподіваюся, що моя допомога була досить хороша

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •