Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Неприпустимий аргумент поставляються для Еогеасп () в [шлях] / входить / class_postbit.php (294)

Член

Default Неприпустимий аргумент поставляються для Еогеасп () в [шлях] / входить / class_postbit.php (294)

Text automatically translated from: Italian to: Ukrainian
    Translated text
    Я так само модернізував vbet, коли я перейменувати обговорення цієї помилки:

Попередження: невірний аргумент поставляються для Еогеасп () в [шлях] / входить / class_postbit.php (294): Eval () б код на лінії 27

Попередження: невірний аргумент поставляються для Еогеасп () в [шлях] / входить / class_postbit.php (294): Eval () б код на лінії 27

Як це виправити?
    Спасибі
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Будь ласка, дайте нам точну версію використовуватися vBET, VBulletin, vBSEO (якщо використовується).

Також, будь ласка, повідомте нам, який шлях ви перейменовуєте обговорення і ви робите це на нормальному або переведені на сторінці?

Член

Translated text
    Vbet є останньою версією Я встановив це ви і vbseo 3.3.2.
    З цією помилкою, коли я перейменувати обговорення на мові оригіналу, і навіть коли я намагаюся, щоб перемістити обговорення з однієї категорії в іншу.
    Original text

Я не можу відтворити це на наших форумах, так що мені потрібно трохи допомогти на вашому боці

OK - я перевірив джерело і це обумовлено деякими підключається модуль за допомогою гачка "postbit_display_complete". vBET має 2 плагінів за допомогою цього гачка. Чи можете ви визначити, яка з причин неприємностей на вашому форумі? Ви можете просто зробити це шляхом відключення одного і перевірити це проблема все ще існує. Якщо так, то увімкніть його та відключити іншу. Якщо до цих пір існують, спробуйте вибрати стенд інвалідів. Якщо він все ще існує - то, швидше за все це не vBET вини - спробуйте зробити відключити весь vBET і чек.

Ви будете відключити плагін, панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Менеджер плагінів
    Ви будете відключити цей мод на панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Управління продуктами

Будь ласка, дайте мені знати про результати. Якщо ви PM мені доступ деталі я перевірю сам

Член

Translated text
    Я намагався відключити Перекладач BB підприємства і ту ж помилку, але ця помилка почав давати мені на наступний день після установки.
    До кого я можу запитати щось вирішити?
    Original text

Я розумію, що ви бачите помилка при запуску після vBET встановлений. Але, як бачите vBET не має нічого спільного з ним, тому що помилка все одно з'являється, коли vBET відключена. Так само і деякі інші зміни мало бути зроблено на вашому форумі. Можливо, деякі інші мод був також додав, що або будь-якої конфігурації змінився.

Перший ласка, визначити, хто винен. Так відключити один за одним всі плагіни, які працюють з "postbit_display_complete 'гак - кожен раз перевіряти ви все ще є помилки. Коли вам визначити, хто винен, то будь ласка, зв'яжіться з автором мода який робить безлад. Якщо у вас ще є питання - будь ласка, зверніться

Член

Translated text
    як я можу з'ясувати, які плагіни, які працюють з postbit_display_complete?
    спасибі
    Original text

Перейти років вашій Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів і знаходять один postbit_display_complete

Член

Translated text
    добре, у мене вимкнений по одному за раз, і я виявив, що такі проблеми, як: чи є "passiveVid - Заміна showthread".
    Але що таке виправдання?
    Я позбавитися від нього?
    Спасибі
    Original text

До автора цього мода і запитати його, що відбувається

Я не можу відповідати за інших модов або знати, як працюють всі існуючі моди - шкода, що я не можу допомогти вам все більше і сподіваюся, що моя допомога була досить хороша

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •