Будь ласка, дайте нам точну версію використовуватися vBET, VBulletin, vBSEO (якщо використовується).
Також, будь ласка, повідомте нам, який шлях ви перейменовуєте обговорення і ви робите це на нормальному або переведені на сторінці?
Я не можу відтворити це на наших форумах, так що мені потрібно трохи допомогти на вашому боці
OK - я перевірив джерело і це обумовлено деякими підключається модуль за допомогою гачка "postbit_display_complete". vBET має 2 плагінів за допомогою цього гачка. Чи можете ви визначити, яка з причин неприємностей на вашому форумі? Ви можете просто зробити це шляхом відключення одного і перевірити це проблема все ще існує. Якщо так, то увімкніть його та відключити іншу. Якщо до цих пір існують, спробуйте вибрати стенд інвалідів. Якщо він все ще існує - то, швидше за все це не vBET вини - спробуйте зробити відключити весь vBET і чек.
Ви будете відключити плагін, панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Менеджер плагінів
Ви будете відключити цей мод на панель адміністратора-> Plugins & Продукти -> Управління продуктами
Будь ласка, дайте мені знати про результати. Якщо ви PM мені доступ деталі я перевірю сам
Я розумію, що ви бачите помилка при запуску після vBET встановлений. Але, як бачите vBET не має нічого спільного з ним, тому що помилка все одно з'являється, коли vBET відключена. Так само і деякі інші зміни мало бути зроблено на вашому форумі. Можливо, деякі інші мод був також додав, що або будь-якої конфігурації змінився.
Перший ласка, визначити, хто винен. Так відключити один за одним всі плагіни, які працюють з "postbit_display_complete 'гак - кожен раз перевіряти ви все ще є помилки. Коли вам визначити, хто винен, то будь ласка, зв'яжіться з автором мода який робить безлад. Якщо у вас ще є питання - будь ласка, зверніться
Перейти років вашій Панель адміністратора -> Модулі та продукція -> Менеджер плагінів і знаходять один postbit_display_complete
До автора цього мода і запитати його, що відбувається
Я не можу відповідати за інших модов або знати, як працюють всі існуючі моди - шкода, що я не можу допомогти вам все більше і сподіваюся, що моя допомога була досить хороша