У пості на vB.org ви пишете, що vBET у безкоштовній версії підтримує 60 мов. Я після установки у мене тільки російська, білоруська, українська і російська. Я зробив щось не так? Чи саме так і працює версія free? Є версія Pro використовує для переказів яндекс 60 мовами? Бо що з того, що мені відомо, це тільки яндекс пропонує безкоштовний переклад, а інших, як Google Translator вам доведеться дорого заплатити.
Ми додали підтримку 60 мовних пар, тобто пар, з якої на яку мову можна перевести за допомогою Яндекса. Наприклад, якщо Яндекс дозволяє переводити з російської мови на 30 інших мов це 30 мовних пар, але перекази між цими мовами вже не забезпечує. Якщо у тебе є 4 мови це означає, що Яндекс підтримує ці 4 мови для заданого мови форуму. Яндекс можна більше мовних пар для російської мови (у даний час-30) та англійської мови (в даний час 25). У Pro версії Яндекс дозволяє переклад аналогічної кількості мов, решта робиться з допомогою інших програм машинного перекладу (Оптимізація витрат - як vBET дозволяє використання машинного перекладу безкоштовно і/або ДЕШЕВШЕ). Google підтримує всі мовні пари.
Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 12-12-15 в 09:50.
Дивитись хмара міток
Правила форуму