Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 3 FirstПерший 123
Результати 21 до 24 з 24

Тема: Багато проблем з установкою форуму 5

Ще одна річ Марчін, на htaccess файл " та|ядро на" повинні бути додані на RewriteCond %{REQUEST_URI}
    так він повинен виглядати так:
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcpclientscript|cpstyles|образи|CSS|JS|логін|авт|Аякс|ядро)
    (відредагував мій гід вище)
    ще аватари не будуть відображатися (відмовлено в доступі)

Спасибі
    Востаннє редагувалось rafail; 02-10-15 в 20:08.

Заборонений

Величезне спасибі за інформацію.

Так само повідомляємо, що після таких змін форумі виступав дуже погано, деякі сторінки працювали добре, як я сказав, але я помітила, що багато БД помилок і проблем на переклади. Багато сторінок навіть не були переведені. Так що я віддалений від vbet (дуже важко зробити, оскільки у нього було багато entried на базі).

Чекає оновлення, яке буде працювати на VB 5.1.9 і не викликаючи подібні проблеми.

Заборонений

Поточна версія. компанія повинна працювати для VB 5.1.9. Немає перекладу сторінки може бути причиною вичерпання лімітів перекладів. У вищевказаній конфігурації я тестував компанія vbet для VB 5.1.9. Якщо у вас є інші питання, будь ласка, створіть нову тему.

Стр. 3 з 3 FirstПерший 123

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •