Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: Як відключити переклад URL-адрес

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Як відключити переклад URL-адрес

Привіт Я хочу, щоб мій англійський URL-адрес, як vbet 2,0

Як відключити переклад URL-и?

Мені дійсно потрібно відключити ці, я був працює цей мод довгий час і не хочете, щоб індекс 1mil URL, знову ж таки, це займе місяці і місяці. Я волів би зберегти старі структури URL, будь ласка, допоможіть.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

не втрачають цю проіндексованої сторінки просто змінити адресу бо це все та ж сторінка, яка переїхала в іншу адресу.

Так ви нічого не втрачаєте. Він безпечний для вас.

У всякому разі, якщо ви все ж хочете це зробити, то будь ласка, відкрийте vbenterprisetranslator_seo.php файл і видаліть (коментар) цей код:
    Code:
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }
    Це може бути також необхідні, щоб знайти в Панель адміністратора -> Продукція & Plugins -> Plugins Ініціалізація для init_startup гака і видалити / коментар там цей код:
    Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$thread){
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php');
    vbet_makevBSEOTheadLink($thread);	
    }							
    }

Відмінно, спасибі.

Ласкаво просимо

Як ми писали тут і PM Ви на наш погляд, вам не потрібно це, і це краще для вашого SEO, щоб не відключати переклад URL-адрес. Ті, буде більше можливостей по Google (кілька ключових слів в пошук мови), і ви не втратите індекси ваших URL, перед переведенням (з 301 редірект використовується).

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ласкаво просимо

Як ми писали тут і PM Ви на наш погляд, вам не потрібно це, і це краще для вашого SEO, щоб не відключати переклад URL-адрес. Ті, буде більше можливостей по Google (кілька ключових слів в пошук мови), і ви не втратите індекси ваших URL, перед переведенням (з 301 редірект використовується).
    Найбільша проблема в мене є, більшість браузерів не показувати URL, мова належним чином в адресному рядку браузера, вони показують, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / і т.д., так що люди, що посилаються на мене зв'яжуть зі сміттям адрес. Це погано для SEO.

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Найбільша проблема в мене є, більшість браузерів не показувати URL, мова належним чином в адресному рядку браузера, вони показують, ww.domain.com /% 20% 250% 900 / і т.д., так що люди, що посилаються на мене зв'яжуть зі сміттям адрес. Це погано для SEO.
    Дізнайтеся час в Opera, Chrome, Firefox - Це все добре. Тому% позначення стандарту. І IE також поважає його, коли відправити запит на сервер, просто не показує цього приємно. Якщо ви знаєте будь-якої мови зі спеціальними символами, то Ви навіть можете перевірити та змінити% позначення спеціальних букв в деяких URL - ви побачите, що це ж сторінці.

У результаті: посилання це нормально.

Проте ми можемо прийняти його в якості запиту для отримання посилання для IE по-іншому. Ми навіть вже знаємо, як це зробити (урок з vB4 ).
    Востаннє редагувалось vBET; 25-02-10 в 20:01.

Як відключити URL-адрес знову в новій версії? 3.3.2

Quote Повідомлення від Snake View Post
    Як відключити URL-адрес знову в новій версії? 3.3.2
    У цьому випадку достатньо, якщо ви просто не було зроблено жодних змін для functions_vbseo_createurl.php файл

ПРИМІТКА: переклад URL-адрес надає і ми зробили ВЕЛИКИЙ ОПТИМІЗАЦІЇ в цій галузі в 3.3.2 Ми спеціально зробили алгоритм зміни до цього і додати затримки переказів для URL-адрес, так як раніше було перешкоду, ми виявили зовсім недавно. Таким чином, ми радимо вам тільки що зробили повну інтеграцію і перевірити реальну продуктивність З переклад URL - ви можете бути дуже приємно здивований в цій галузі

Так я зберегти старий файл? ithought новий з'явилися нові зміни відповідно до інтеграцією vbseo?

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •