Привіт Я хочу, щоб мій англійський URL-адрес, як vbet 2,0
Як відключити переклад URL-и?
Привіт Я хочу, щоб мій англійський URL-адрес, як vbet 2,0
Як відключити переклад URL-и?
Мені дійсно потрібно відключити ці, я був працює цей мод довгий час і не хочете, щоб індекс 1mil URL, знову ж таки, це займе місяці і місяці. Я волів би зберегти старі структури URL, будь ласка, допоможіть.
не втрачають цю проіндексованої сторінки просто змінити адресу бо це все та ж сторінка, яка переїхала в іншу адресу.
Так ви нічого не втрачаєте. Він безпечний для вас.
У всякому разі, якщо ви все ж хочете це зробити, то будь ласка, відкрийте vbenterprisetranslator_seo.php файл і видаліть (коментар) цей код:
Це може бути також необхідні, щоб знайти в Панель адміністратора -> Продукція & Plugins -> Plugins Ініціалізація для init_startup гака і видалити / коментар там цей код:Code:function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(dirname(__FILE__). '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); }
Code:if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) { function vbseo_thread_seotitle(&$thread){ require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions.php'); vbet_makevBSEOTheadLink($thread); } }
Відмінно, спасибі.
Ласкаво просимо
Як ми писали тут і PM Ви на наш погляд, вам не потрібно це, і це краще для вашого SEO, щоб не відключати переклад URL-адрес. Ті, буде більше можливостей по Google (кілька ключових слів в пошук мови), і ви не втратите індекси ваших URL, перед переведенням (з 301 редірект використовується).
Дізнайтеся час в Opera, Chrome, Firefox - Це все добре. Тому% позначення стандарту. І IE також поважає його, коли відправити запит на сервер, просто не показує цього приємно. Якщо ви знаєте будь-якої мови зі спеціальними символами, то Ви навіть можете перевірити та змінити% позначення спеціальних букв в деяких URL - ви побачите, що це ж сторінці.
У результаті: посилання це нормально.
Проте ми можемо прийняти його в якості запиту для отримання посилання для IE по-іншому. Ми навіть вже знаємо, як це зробити (урок з vB4 ).
Востаннє редагувалось vBET; 25-02-10 в 20:01.
Як відключити URL-адрес знову в новій версії? 3.3.2
У цьому випадку достатньо, якщо ви просто не було зроблено жодних змін для functions_vbseo_createurl.php файл
ПРИМІТКА: переклад URL-адрес надає і ми зробили ВЕЛИКИЙ ОПТИМІЗАЦІЇ в цій галузі в 3.3.2 Ми спеціально зробили алгоритм зміни до цього і додати затримки переказів для URL-адрес, так як раніше було перешкоду, ми виявили зовсім недавно. Таким чином, ми радимо вам тільки що зробили повну інтеграцію і перевірити реальну продуктивність З переклад URL - ви можете бути дуже приємно здивований в цій галузі
Так я зберегти старий файл? ithought новий з'явилися нові зміни відповідно до інтеграцією vbseo?