Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Convertendo ідіоми пам'ятник

Default Convertendo ідіоми пам'ятник

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Привіт Марчін

У мене є серйозна проблема на мій форум і сталося раптом, мову за замовчуванням з моєї форуму Португальська і встановлений в vBET, але раптом всіх користувачів, які обрали португальської мови, коли він увійде будинку форум сторінки автоматично змінюється на Англійська (www.xxx.com.br/EN/Forum.php)

Якщо я піду мої переваги як мову за замовчуванням "Португальська", я не знаю, що ще можна зробити і, як я сказав, це помилка трапилося раптом, будь ласка, допоможіть мені, я надсилаю вам мій форум даних за допомогою приватного повідомлення.
    Original text

Заборонений

На загальний рахунок я можу не побачити питання. Робити користувачі, в профілі є налаштування за замовчуванням мова португальська? Спробувати встановити зв'яжіться з нами і gt;Різне-&ГТ;мова перенаправлення користувачів до Інвалідів.

Translated text
    На жаль я не розумію, як "Загальні рахунку"? Я створив користувач тільки для вас, в якому ви можете змінити мову за замовчуванням

Виглядає це всі мої налаштування, див.

Original text

Заборонений

На рахунок, що ти створений для мене, я не бачу проблеми. Будь ласка, опишіть питання більш докладно.
    Спробувати встановити зв'яжіться з нами і gt;Різне-&ГТ;мова перенаправлення користувачів до Інвалідів. Параметри вірні, але ефект, який ти описуєш, може викликати опцію зв'яжіться з нами і gt;Різне-&ГТ;мова перенаправлення користувачів .

Translated text
    Ну, мені вдалося вирішити проблему в такий спосіб:

vBET -> мова -> виявлення виявлення API - > було як Microsoft і змінюється після цієї процедури, DetectLanguage, я очистив кеш знову і знову.
    Original text

Translated text
    Я помітив, теж, що vBET має проблеми з плагінів:

VSA-Логін користувача облікового запису vBulletin.org форум

Коли я входжу профілю користувача та повернення, мова якого належить мені.
    Original text

Заборонений

Я радий, що ви вирішили це питання.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •