Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: 404 помилок

Default 404 помилок

Я знаходжу, коли URL, що містять 'або% вони генерують 404 помилку на перекладених сторінок. Чи є спосіб зачистки цих символів не вдома?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я тільки що перевірив на нашому сервері, і вона працює добре (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Будь ласка, переконайтеся, що ви використовуєте останню версію vBET. Перевірте ваш vBSEO конфігурація підходить відповідно до інструкцій інтеграції в readme.html з пакету vBET. Якщо після цього проблема буде ще існують повідомте нам, і відправити додаткові деталі прем'єр.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ok. Я виявив, що на вашому сервері проблема була саме з символу%. І виявляється, що, коли він був залучений-то розбився на. Htaccess переписування рівні. Він навіть не належним перенаправлені на vbenterprisetranslator_seo.php так vBET навіть не беруть участь поки що. Я знаю, що він працює без перекладу, але, здається, що, коли перенаправлення параметрів був залучений і% було в URL це не працює більше на вашому сервері.

Випуск вирішена різання символ% від не переведено посиланням. Я вже поставив його на вашому сервері. Рішення для редагування користувальницьких заміни символу в / Включати / config_vbseo.php. Так що, якщо вона була порожня, перш ніж вона буде виглядати приблизно так:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Востаннє редагувалось vBET; 24-02-10 в 22:12.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •