Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 9 з 9

Тема: Не перекладається

Default Не перекладається

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Добре, приходять знову прошу допомоги....

Минуло більше місяця тому я купив в vBET і до сьогоднішнього дня я не міг змусити її працювати, я вже розмовляли з Марцін фізичних повідомлення погано не міг вирішити і попросив мене знову, що я відкритої thread тут.

Марцін каже, що він має вичерпані мій межа Microsoft API, але це зовсім не так, тому що якщо я йду мій обліковий запис Microsoft – там, що я до сих пір 2000 перекладати, тобто ніколи навіть використовувати.

Мені потрібна допомога, тому що мій форум просто переводить на англійською та російською мовами.

Дякуємо.
    Original text

Заборонений

Будь ласка, вставте результат тесту Microsoft перекладач API: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

test_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    test_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    test_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    test_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

Заборонений

Microsoft тест результат вказує на невірний ключ. Перевірте ключ для Microsoft API. Див.: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 і http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    Результат напишіть про це говорить, що сервіс був тимчасово недоступний. Напишіть про це сервера часто падають. Спробуйте зробити тест трохи пізніше.
    Результат DetectLanguage і Яндекс каже, що все було добре.

Translated text
    Так, я ставлю мій ключ додаток, що секрет"клієнт" тим не менш, тест Azure дає той же error.
    Original text
    Востаннє редагувалось Fabiano; 10-06-15 в 16:52.

Заборонений

Я рекомендую відправляти такі фото на ПМ.

Необхідно написати зміст КОД клієнта поля AdminCP-&ГТ;від vbet-&ГТ;vbet провайдери-&Переклад ГТ;безкоштовний Microsoft/комерційним Переклад ключ API в Azure і писати вміст Секрет Клієнта поля AdminCP-&ГТ;від vbet-&ГТ;vbet провайдери-&Переклад ГТ;Майкрософт безкоштовно/комерційний Переклад API секрет в Azure.

Переконайтеся, що зміст КОД клієнта таке ж, як і зміст Microsoft безкоштовний/комерційний Переклад API ключ на Лазурне і зміст Секрет Клієнта таке ж, як і зміст Microsoft безкоштовний/комерційний Переклад інтерфейсу API секреті Лазурне.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 10-06-15 в 16:39.

Заборонений

Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.

Translated text
    Проблема solucionado. Обригаду!
    Original text

Заборонений

Я радий, що я міг би вам допомогти.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення