Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Експортувати конфігурацію

Default Експортувати конфігурацію

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Чи можливо в майбутньому версії, мають можливість експортувати конфігурацію (резервна копія) і параметр для імпорту?

Було б дуже цікаво, тому що я зробив кілька коригувань в моєму vBET, і якщо я пропустити якось я повинні відновити все. Я хотів би зробити резервні версії та збережіть усю (хмара).

Дякуємо.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Коли ви робите резервну копію бази даних форуму вам зробити резервну копію всіх опцій, в тому числі від vbet варіантів.
    Ви можете також легко отримати всю від vbet варіанти з використанням SQL, тому що все від vbet параметри мають префікс 'vbenterprisetranslator_'
    Ось SQL-запит, щоб зробити це:
    Code:
    SELECT * FROM setting WHERE varname like 'vbenterprisetranslator_%'
    Ви можете просто експортувати результати в більшості клієнтів SQL - наприклад в phpmyadmin (просто Виділити всі результати і експортувати його - нижче в таблиці результатів у вас є варіанти для нього).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •