Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: vBET 4,0, можливо, не так скоро

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default vBET 4,0, можливо, не так скоро

Привіт.

Чесно, ми були готові сьогодні для випуску vBET4.0.0 Існує одне але - це було перевірено на vBulletin4.0.1 Перед виробництва ми зробили швидкий тест під 4.0.2 і здається, що є загальний безлад з URL (перенаправлення і кодування).

Так зараз ми настройка vBET4.0.0 для vBulletin4.0.2 і є ймовірність того, що нам доведеться почекати з випуском до vB4.0.3 - ми виявляємо, серйозна помилка в vB4.0.2, яка не дозволяє нам випустити зараз (Вимагати Canonical URL в строгому '- не працює на IE і Opera - VBulletin Форум - Проекти).

Може бути, ми будемо працювати на наше власне рішення намагаючись прийти в себе це питання, якщо ми вирішуємо інші питання, URL, яка з'являється в vB4.0.2

Член

Вони зафіксували 250 помилок в останній версії! Я можу собі уявити його досить складно deveolping всеосяжний мод, якщо вони роблять, можливо, 700-800 зміни коду протягом перших 4-5 місяців життєвого циклу VBulletin 4. Моя стратегія не чіпати VBulletin 4 протягом декількох місяців в будь-якому випадку.

Quote Повідомлення від krisp View Post
    Вони зафіксували 250 помилок в останній версії! Я можу собі уявити його досить складно deveolping всеосяжний мод, якщо вони роблять, можливо, 700-800 зміни коду протягом перших 4-5 місяців життєвого циклу VBulletin 4. Моя стратегія не чіпати VBulletin 4 протягом декількох місяців в будь-якому випадку.
    Я повністю згоден.

Я маю намір дотримуватися 3.8 для ще довго.

В.Б. 4 в суті ніколи не буде золота, коли ви вважаєте, продукт у вас перед оновленням (3,8) і, як усі ці нові помилки є ретроспективно зачіпаючи інші функції за умовчанням VB, коли вони ще навіть не були порушені, я маю на увазі будь-яких змін до код.

Ні виграти ситуацію так, це все про 3.8.

Так, це біль надання програмного забезпечення в залежності від чогось не дуже стабільна в коді ...

Text automatically translated from: Hebrew to: Ukrainian
    Translated text
    Хоча ми всі хочемо серцево системи VB4, терпляче чекати, поки там би виправити це буде працювати належним чином .... Момент довше, ніж на VB4 Я не запропонував би перенести ще.
    Я був не правий я оновити системи до 4
    Original text

Quote Повідомлення від dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Ukrainian
    Translated text
    Хоча ми всі хочемо серцево системи VB4, терпляче чекати, поки там би виправити це буде працювати належним чином .... Момент довше, ніж на VB4 Я не запропонував би перенести ще.
    Я був не правий я оновити системи до 4
    Original text
    Так - я припускаю, що не всі люблять VBulletin 4

Default Зростаючий швидкими, паливо

Text automatically translated from: Chinese to: Ukrainian
    Translated text
    Зростаючий швидкими, палива, сподіваючись, що робити деталі SEO
    Original text

Quote Повідомлення від shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Ukrainian
    Translated text