І ще один відгук: Повідомлення від subiektywny blog напруга не падає, дія розгортається швидко ... "Війна стихій" це хороша книга, привертають не тільки любителів фантастики, але й будь-якого читача, який любить, щоб на деякий час відірватися від реальності Pełna recenzja dostępna na subiektywinie.blogspot.com/2015/08/wojny-zywioow-przebidzenie-ziemi.html А для тих, хто цікавиться: Інтерв'ю з автором серії фентезі "Війна стихій". Приємного читання, і я закликаю вас, як і обміну, якщо сподобався. Кнопки вже є
Ще 2 відгуки: Повідомлення від in-corner-with-book Дуже цікава акція ... Тут немає місця для нудьги - на кожній сторінці ми знайдемо багато цікавих подій тече швидким темпом. ... автор багато разів був здивований ... Це роман, безумовно, варто уваги. Pełna recenzja dostępna na in-corner-with-book.blogspot.com/2015/09/173-wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html Повідомлення від kasiek-mysli сюжет звучить просто відмінно! ... роман з динамічним, захоплюючим сюжетом. Швидко читач угвинчується в дію, цікавий подальших подій. ... Особисто я дуже цікава наступні романи автора, цю книгу я настійно вам рекомендую! Pełna recenzja dostępna na kasiek-mysli.blogspot.com/2015/09/wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html
Виправлене видання вже у продажу. За інформацією заходьте на fanpage серії "Війни стихій".
Дивитись хмара міток
Правила форуму