Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 3 з 6 FirstПерший 12345 ... ОстаннійLast
Результати 21 до 30 з 52

Тема: vBSEO інтеграції

Заборонений

Smile Головна aliais

Головна сторінка alliais бути порожнім в інструкції VBSO інтеграції показано на vbulletin.org.

це було version243 я думаю - це інструкція більше не діє?

ура

RoyMogg

Текст на vb.org

У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?
    По-перше, переконайтеся, що ваш Htaccess правила OK -. Особливо для форумів з підкаталог в URL.
    По-друге, не використовуйте Визначити функціональні Головна Псевдоніми від vbSEO (переконайтеся, що він порожній).

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від roymogg View Post
    Головна сторінка alliais бути порожнім в інструкції VBSO інтеграції показано на vbulletin.org.

це було version243 я думаю - це інструкція більше не діє?

ура

RoyMogg

Текст на vb.org

У мене є посилання SEO переклад на, я використовую vBSEO і головна сторінка сайту не перекладати - що не так?
    По-перше, переконайтеся, що ваш Htaccess правила OK -. Особливо для форумів з підкаталог в URL.
    По-друге, не використовуйте Визначити функціональні Головна Псевдоніми від vbSEO (переконайтеся, що він порожній).
    Так - це не дійсні. Ми внесли зміни, яка дозволяє мати вдома псевдонімів зараз. Я збираюся там прямо зараз, щоб видалити старі дані. Спасибі за вказівку її нам
    Востаннє редагувалось vBET; 01-05-10 в 21:56.

і близько vbseo посилання для статей см та повідомлення в блозі?

є все, що нам потрібно змінити, щоб зробити це можливим?

Quote Повідомлення від magmf View Post
    і близько vbseo посилання для статей см та повідомлення в блозі?

є все, що нам потрібно змінити, щоб зробити це можливим?

Text automatically translated from: Portuguese to: Ukrainian
    Translated text
    Доброго дня, я знаю, ви говорите, щоб додати правила, перш ніж vbseo.php правила htacces, але для багатьох людей це може збити з пантелику, оскільки Є два рядки з "vbseo.php".

Ось. Htaccess vBSEO оригінал, ви можете вказати точну лінію, що ми повинні додати Htaccess правил vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Translated text
    Будь ласка, хтось може після повного прикладі одного ". Htaccess", яка працює з vBET і vBSEO?

Я вважаю, що кількість повідомлень (і сторінки) цієї нитки виправдовує приклад.

[] S,
    Рафаель.
    Original text

Quote Повідомлення від trevis View Post
    Translated text
    Доброго дня, я знаю, ви говорите, щоб додати правила, перш ніж vbseo.php правила htacces, але для багатьох людей це може збити з пантелику, оскільки Є два рядки з "vbseo.php".

Ось. Htaccess vBSEO оригінал, ви можете вказати точну лінію, що ми повинні додати Htaccess правил vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Це чітко описані, щоб додати vBET правила перед ВСЕ правила vbseo.php Так 'як раз перед ВСЕ правила vbseo.php "означає - перш, ніж перший, який повинен vbseo.php - не раніше не пізніше.

Ми не розуміли, що це може призвести до плутанини. Як ви пропонуєте нам слід описати його? - Ми з радістю приймемо будь-яку пропозицію, як поліпшити його опис

Quote Повідомлення від trevis View Post
    Translated text
    Будь ласка, хтось може після повного прикладі одного ". Htaccess", яка працює з vBET і vBSEO?

Я вважаю, що кількість повідомлень (і сторінки) цієї нитки виправдовує приклад.

[] S,
    Рафаель.
    Original text
    Будь ласка, дайте ваш фактичний Htaccess зміст і URL форуму -. Ми надішлемо вам назад правил з відповідними змінами

Translated text
    Сайт WWW [точка] Мандели [точка] орг і шахта "Htaccess" зараз полягає в наступному.:
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    Я інвалід з vBSEO. Я намагався поставити свої правила, перш ніж всі vbseo.php але в мене були хороші результати.
    Original text

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Це чітко описані, щоб додати vBET правила перед ВСЕ правила vbseo.php Так 'як раз перед ВСЕ правила vbseo.php "означає - перш, ніж перший, який повинен vbseo.php - не раніше не пізніше.

Ми не розуміли, що це може призвести до плутанини. Як ви пропонуєте нам слід описати його? - Ми з радістю приймемо будь-яку пропозицію, як поліпшити його опис
    Translated text
    Наприклад, читаючи ваші вказівки я б поставив деталі його htaccess між лініями 3 та 4, чи не так? Якби я спробував і це не спрацювало
    Original text

Стр. 3 з 6 FirstПерший 12345 ... ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •