Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
У мене є безкоштовна версія на моїй тестовій vb3.8 форум працює нормально, і хотів би, щоб купити це для VB4.02 головним форумом, де VBSEO встановлений.
Одне з питань, я помітив, вам потрібно домашню сторінку aliaises встановлений в порожній, тоді як я в даний час форум / index.php і форуму / index.php? як CMS знаходиться в кореневий домен і форум знаходиться в каталозі www-example-com/forum.
Це дуже легко зіпсувати VBSEO і плагіни впасти у всьому форумі так ...
Чому aliaises порожній? - Ви використовуєте VBSEO тут і порталу в корінь - які ваші налаштування?
ура
Рой
Є чіткі інструкції інтеграції тут, щоб ми могли огляду перед завантаженням?
У мене є безкоштовна версія на моїй тестовій vb3.8 форум працює нормально, і хотів би, щоб купити це для VB4.02 головним форумом, де VBSEO встановлений.
Одне з питань, я помітив, вам потрібно домашню сторінку aliaises встановлений в порожній, тоді як я в даний час форум / index.php і форуму / index.php? як CMS знаходиться в кореневий домен і форум знаходиться в каталозі www-example-com/forum.
Це дуже легко зіпсувати VBSEO і плагіни впасти у всьому форумі так ...
Чому aliaises порожній? - Ви використовуєте VBSEO тут і порталу в корінь - які ваші налаштування?
ура
Рой
Є чіткі інструкції інтеграції тут, щоб ми могли огляду перед завантаженням?
Зверніть увагу, що домашню сторінку псевдоніми не обов'язково повинен бути порожнім більше - вона так кілька версій тому
Якщо ви все ще бачите таку інформацію в будь-яке місце на поза форумом - будь ласка, дайте нам посилання і ми виправимо її