Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 13

Тема: URL-адреса не правильно працювати, якщо апостроф в title

Default URL-адреса не правильно працювати, якщо апостроф в title

См. наприклад тут: V'mail проблеми w/ V3 на розблокована*********

Прапор посилання внизу збираються/********/t194603-v'

Все, що після " відрізати

гаразд, щось дивне відбувається. Оскільки слово " м otorola (без пробілу) фільтрується на цей сайт, url-адресу перенаправляється. На перенаправлення " перетворюється в %27. З %27 url-все працює нормально. Якщо ви заміните %27 " ви побачите, що я маю на увазі. То ж не буває на цьому форумі, я припускаю, так як параметрів URL-адреси для vbSEO не дозволяючи спеціальні символи.

Заборонений

vBSEO має різати чи заміни спеціальних символів. Я не знайшов посилання на ваш сайт за допомогою спеціальних символів. Зробити vBSEO не замінити десь спеціальних символів у засланні?

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    vBSEO має різати чи заміни спеціальних символів. Я не знайшов посилання на ваш сайт за допомогою спеціальних символів. Зробити vBSEO не замінити десь спеціальних символів у засланні?
    Ні, це не заміна спеціальних символів. Ви знаєте, як налаштувати все так, що він робить?

Заборонений

Немає. Ми підтримуємо конфігурації vBET, не vBSEO.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Немає. Ми підтримуємо конфігурації vBET, не vBSEO.

Заборонений

Посилання " з'явиться на сайті? Це робить свою проблему, вам потрібно ввести " вручну?
    Можна спробувати вставити правило в AdminCP-&ГТ;vBSEO-&ГТ;Панель управління-&ГТ;Загальні налаштування-&ГТ;заміна персонажа.

Символ заміни не працює, якщо видалення/заміна неанглийские символи в URL. Якщо вона включена, то, природно, неанглийские символи потім видалення/зміни

Заборонений

Ви пробували, щоб додати правило Визначити користувальницький характер заміни в AdminCP-&ГТ;vBSEO-&ГТ;Панель управління-&ГТ;Загальні налаштування-&ГТ;заміна персонажа?

Посилання з ' явиться на сайті? Робить, що причиною проблеми необхідно ввести вручну?

та я додав це правило: '''=>" але це не має ніякого ефекту. Я також спробував змінити "вимкнути "urlencoding" в URL-адрес ?" але це не буде працювати правильно.

Єдина причина, я помітив, це відбувається тому, що Google, як прийняти кодування URL-адреси і змінити кодування символів. У прикладі вище на 27 %змінюється на", а потім в Google індексує різних мовах " в URL-адресі. Але в цьому випадку URL-адреси знаходяться в стадії зрізу. Якщо ви зміните %27 ' вручну не redirect, щоб на 27%.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •