Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Функція вручну очистити кеш

Default Функція вручну очистити кеш

Я в даний час працює в питаннях дискового простору. Було б непогано мати можливість для очищення кеша на льоту, не турбуючись про результат простору (або налаштування терміналу нижче в надії, що це буде ясно)

У той же час, чи є спосіб я можу вручну очистити кеш? (Я використовував видалити всі опції кешування даних)

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Написано в список TODO, щоб дозволити використання очищення кеша.

У цей момент, якщо ви не залишилося вільного місця, ви можете:
    - Встановити нижній Кеш TTL
    - Відключення кешу для конкретних мов

Прямо зараз, якщо ви хочете вручну очистити кеш ви можете зробити це частково - встановити кеш TTL на 1 (не використовуйте значення 0) і панель адміністратора вручну запустити заплановане завдання "В. Б. підприємство Перекладач (Cache TTL)". Після цього ви можете встановити кеш TTL до попереднього значення, якщо хочете.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Готово. Будуть включені в vBET 3.3.5 та 4.2.3 - Cache Cleaner зможете очистити кеш для вибраних мов і по окремих кеша (кеш бази даних, файли кешу гість, або стенд).

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •