Отримавши це на всіх своїх сторінках. Під управлінням останньої версії.
Warning: Invalid argument, надані для foreach() в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 734
Отримавши це на всіх своїх сторінках. Під управлінням останньої версії.
Warning: Invalid argument, надані для foreach() в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 734
Будь ласка, дайте мені посилання на це питання. Будь ласка, надішліть мені PM деталі доступу до Admin CP і FTP. Я буду перевіряти, що там діється
У мене немає доступу до FTP.
Швидке виправлення для цієї проблеми:
- Відкрити файл включає / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Пошук по сайту:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Замініть її на:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Це швидке виправлення буде додана в наступній версії.
спасибі, що працювали.
Я оновив до останньої версії vBET. Мені довелося знову застосувати це виправлення, однак воно тепер показує на всіх гостьових сторінок, незважаючи ні на що.
Я не бачу, проблема на вашому сайті.
Остання версія vBET - 4.7.2. У вас версія 4.7.1. Ви зробили даунгрейд?
Так, я знижений після того, як я побачив це, але, схоже, це відбувається в 4.7.1. Це відбувається тільки коли немає перекладу доступних постачальників (Google позначений як доступний в моєму випадку, але у мене немає ключа API, запроваджені для них). Коли це відбувається потоків також не перекладається.
Якщо у вас немає ключа Google, то він повинен бути автоматично відключений. Вручну відключити Google AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність. Будь ласка, дайте мені знати, якщо Google включається автоматично AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність.
Будь ласка, дайте мені знати, якщо це вирішить проблеми.