Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: php попередження на всіх сторінках

Default php попередження на всіх сторінках

Отримавши це на всіх своїх сторінках. Під управлінням останньої версії.

Warning: Invalid argument, надані для foreach() в /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лінії 734

Заборонений

Будь ласка, дайте мені посилання на це питання. Будь ласка, надішліть мені PM деталі доступу до Admin CP і FTP. Я буду перевіряти, що там діється

Заборонений

У мене немає доступу до FTP.

Заборонений

Швидке виправлення для цієї проблеми:
    1. Відкрити файл включає / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Пошук по сайту:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag']) 
    3. Замініть її на:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid']) 

Це швидке виправлення буде додана в наступній версії.

спасибі, що працювали.

Я оновив до останньої версії vBET. Мені довелося знову застосувати це виправлення, однак воно тепер показує на всіх гостьових сторінок, незважаючи ні на що.

Заборонений

Я не бачу, проблема на вашому сайті.
    Остання версія vBET - 4.7.2. У вас версія 4.7.1. Ви зробили даунгрейд?

Так, я знижений після того, як я побачив це, але, схоже, це відбувається в 4.7.1. Це відбувається тільки коли немає перекладу доступних постачальників (Google позначений як доступний в моєму випадку, але у мене немає ключа API, запроваджені для них). Коли це відбувається потоків також не перекладається.

Заборонений

Якщо у вас немає ключа Google, то він повинен бути автоматично відключений. Вручну відключити Google AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність. Будь ласка, дайте мені знати, якщо Google включається автоматично AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність.
    Будь ласка, дайте мені знати, якщо це вирішить проблеми.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Якщо у вас немає ключа Google, то він повинен бути автоматично відключений. Вручну відключити Google AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність. Будь ласка, дайте мені знати, якщо Google включається автоматично AdminCP-&ГТ;від vbet&ГТ;Переклад постачальників наявність.
    Будь ласка, дайте мені знати, якщо це вирішить проблеми.
    Втім, схоже, що я був неправий. Хоча Google тепер перебування off після установки вручну, помилка з'являється. Проте, це, здається, не весь час. Я не можу знайти шаблон. Природно, це йде, коли "додати додатковий тег" вимкнений.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •