Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Переклад не працює взагалі!

Default Переклад не працює взагалі!

Для деяких (в основному) з перекладом мов, багато рядків відсутні в перекладені версії на моєму форумі. Ви можете перевірити це в якості гостя. У чому справа?

Змінено API ключ на один з тільки що домен мій, і він працює зараз.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Великий почути

Добре, тепер я отримую цю проблему ще раз, з і без ключа. Вона працює тільки час від часу. На яку адресу електронної пошти я можу зв'язатися з Google?

Я виявив, електронна пошта та контакти Google. Вони порадили мені, що параметр "userip 'нового було додано API і повинні бути використані великими сайтами.

Таким чином, я змінив лінію 214 в vBet_functions.php до: повернення АДРЕСА;

Хоча вимагають global.php, щоб отримати IP-адресу.

Якщо ви хочете, щоб він швидше, то, будь ласка, зміни функції vbet_getTranslationURL в / Входить / vbenterprisetranslator_functions.php цього:
    PHP Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global 
    $vbulletin;
        if (
    $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 
    'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 
    'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      } 
    Востаннє редагувалось vBET; 17-03-10 в 02:02.

Спасибі! Через розмір мого сайту, запити без userip в основному були заблоковані.

Вибачте за безлад - я перевірив код зі старої версії. У vBET3.3.1 userip вже включений до запиту

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •