Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Питання перед покупкою ...

Заборонений

Default Питання перед покупкою ...

Text automatically translated from: Spanish to: Ukrainian
    Translated text
    Ну, перш ніж купувати цей мод, який виглядає дуже добре, що я дійсно хочу знати деякі речі:

1 .- Він підтримує vBSEO vbulletin4 і 3.5RC2, плюс-карта сайту-генератор vBSEO-2.6 і vbadvanced4?

2 .- Вона також відображає плагіни, які встановлені на форумі?

3 .- пишете власні правила, я маю на vBSEO також будуть переведені в кожному конкретному випадку?

4 .- У мене є мод для автоматичної генерації тегів для кожного елемента розміщена, що станеться з цими наклейками? Чи буде результат в кожному конкретному випадку?

5 .- Для обох vBSEO і автоматичною маркуванням мод додати списки порожні слова, зараз я додав список іспанська (мова за замовчуванням, форуму) та англійська мова, якщо я встановлю перекладач повинен додати список порожніх слів на всіх ці мови?

Я сподіваюся, що відповісти ... Saludos ...
    Original text
    Востаннє редагувалось kaiser1313; 12-02-10 в 00:25.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

1 .- вона буде сумісна з vB4 дуже скоро. Ми Workin тепер vBET 4.0.0 версія, яка буде сумісна з vB4 - він буде випущений на початку березня. У наступних випусках ми будемо зробити його сумісним з vBSEO3.5 і це також відбудеться найближчим часом. прийняття vBET 4.x сумісні з vbseo-карта сайту-генератор також у планах. Ми не робили ще які-небудь плани про інтеграцію з vbadvanced4.

2.- він перевів зміст outhput у форматі HTML. Так що якщо інший плагін впливає на вихідний, то ти буде переведений. Якщо він зроблений через AJAX за замовчуванням не буде переведений (якщо він не інтегрований з Vbet), так як він не є частиною HTML-виводу. Ви можете спробувати безкоштовну версію і побачити його наживо. Ось це для vB4: В. Б. підприємство Перекладач - vBulletin.org форум

3 .- Ми не перевіряли його. Якщо перезапису працює так, як В. Б. гак і це буває перед global_complete або в global_complete з виконанням порядки менше, ніж 1000, то він буде перекладений.

4 .- Які Tagger саме ви використовуєте?

5 .- Ні. Це будуть просто включені в URL-адресі.

У разі майбутніх питань - просто запитайте

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •