Всі кеш таблиці повинні бути видалені в процесі деінсталювати. Якщо у вас не було знищено, то це помилка там. Ми будемо досліджувати його. Будь ласка, видаліть ці таблиці вручну, деякі клієнта MySQL.
Ми дуже просунулися в vBET4. На даний момент більшість речей працюють. У нас є невеликі проблеми з обгортанням / розгортання тексту, переклад URL для IE (який ігнорує те, що інший світ мають в стандартній комплектації) І все в такому дусі.
Перша версія для vBET4 буде підтримувати чистий vB4. Тоді ми зробили в короткий період часу 2 нових релізів, які будуть фіксувати можливі помилки і додати підтримку: 1. vB4 CMS + блог, 2. vBSEO 3,5
Так в березні ми будемо підтримувати його, навіть якщо я не можу дати вам будь-якої конкретної дати
![]()
Перший реліз vBET4 повинна бути на початку березня, може бути, навіть наприкінці лютого![]()
Ми не змогли відтворити цю проблему. У кого-небудь може підтвердити, він все ще існує в новій версії? Я знаю, що це може бути важко, оскільки вона потрібно видалити продукт, тому, щоб не спробувати його на реальний форум, але може бути, на тестовому екземплярі.
Тому що ми не в змозі відтворити його, якщо б ми не тільки не отримає підтвердження того, що він як і раніше актуально, питання буде закрито.