Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Мова Умова інтегровані в системи повідомлення VB

Exclamation Мова Умова інтегровані в системи повідомлення VB

Привіт

У мене є величезна проблема.

Я використовую вітання, щоб вітати своїх гостей і познайомити їх з ідеєю мій форум.

Однак це повідомлення завжди по-німецьки, бо це робиться за допомогою системи повідомлень VB (і зображення для цілей SEO)

Це було б здорово мати додаткові опції стан в повідомленні системи.

Є. Г.:
    - Користувач не переглядають форум в [МОВА]
    - Користувач переглядають форум в [МОВА]

Це також сприяло б інформаційні записки про автоматизованого перекладу можливо.
    Це було б дуже важливо для мене і, можливо, і інших.

Якщо хтось обійти, щоб отримати стан мови в нинішній системі повідомлення ласка, дайте мені зараз.

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Якщо ви використовуєте ясне повідомлення VB системи вона повинна бути переведена (або ми пишемо про 2 різні речі). Якщо ви використовуєте VB notive системі посилюється vBSEO - тоді повідомлення не в чистому HTML, але беруться до JavaScript по vBSEO - тобто, чому ті не переводяться. У цьому випадку просто зайдіть на vBET Різні варіанти і дозволите "Перевести повідомлення vBSEO в JavaScript". Потім він буде перекладений.

Будь ласка, дайте нам зворотний зв'язок робить це ваше рішення. Якщо не пишіть більше про VB повідомлення система, яка вам писати про - особливо там, де в панель адміністратора, ми можемо його знайти.

Цей вирішити мою проблему, тим не менш ідея як і раніше добре.

Пам'ятаєте, я просила вас тут, як я може відображати повідомлення для гостей, які відвідують мій форум у перекладі мови?

Ці повідомлення варіантів дозволить відображати повідомлення для них, а не для гостей, які використовують рідну мову.

Це не urgend але все одно буде приємна особливість.

В даний час я дисплей вище повідомлення через умовні жорстко в мій шаблон.

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Рішення, як у вас прямо зараз. Просто додайте в шаблон якщо розділ з умовою перевірки робить мову параметр встановлений.

Ми будемо досліджувати VB повідомлення систему і перевірити можливості для опису такого повідомлення, яке буде відображатися тільки на переклад сторінки, панель адміністратора - наскільки я розумію, що ви хочете. Чи так це?

випадаючого умовах, таких як інші, наприклад, система повідомлення членом [Групи]

2 умови:
    - Користувач не переглядають форум в [МОВА] (розкривається для всіх активованих langauges)

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

ми вже зробили нові групи користувачів в користувальницькому належить групах варіантів повідомлення системи. (Мови груп)
    2 нових варіанти:
    1.Користувач належить групах: [замовчуванням його мова]
    2.Користувач не входить в групах: [замовчуванням його мова]

1. повідомлення на дисплеї тільки для людей з мови від варіанту
    2. Не відображати повідомлення тільки тим людям мову варіант.
    Вона буде включена в наступний relase.

Тепер, я працюю над вашої ідеї ..
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 05-01-11 в 09:16.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Quote Повідомлення від StarBuG View Post
    випадаючого умовах, таких як інші, наприклад, система повідомлення членом [Групи]

2 умови:
    - Користувач не переглядають форум в [МОВА] (розкривається для всіх активованих langauges)
    Вже зроблено .. будуть включені в наступний relase

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •