Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Відсутність мовного параметр по посиланнях в RSS

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост
    Член

Default Відсутність мовного параметр по посиланнях в RSS

TGO

Вище RSS-канал на голландській мові. Як ви можете побачити посилання на теми всередині RSS-стрічки відсутні мову paramater: і мова = п

Також порушується харчування / помилка в IE.
    Востаннє редагувалось krisp; 07-02-10 в 20:00.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так, я бачу його - він повністю зламаний. Ми будемо перевіряти його на понеділок. Ми зв'яжемося з вами у випадку, якщо ми будемо мати проблеми з його відтворити.

Ми не в змозі відтворити цю проблему на наших серверах. Будь ласка, PM нам доступ деталі вашого форуму (Admin CP + FTP).

Випуск знайдено - і я просто нагадаю, що ми вирішили її колись уже ... Саме тому, що ви не встановили ваш форум опис. Встановіть його і все чудово

Я не внесені зміни до vBET останній раз, тому що в реальному опис форумах завжди встановлюється. У тестовій один цього не було.

Тому цього разу ми також не внесені зміни в код, але я додам в установці нагадування керівництва і перевірити це опис форуму встановлений.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •