привіт
Чому б вам не забезпечить версія цієї програми для XenForo
Я хочу змінити програми, що використовується для xenforo, але не хочете втратити ваші програми
привіт
Чому б вам не забезпечить версія цієї програми для XenForo
Я хочу змінити програми, що використовується для xenforo, але не хочете втратити ваші програми
На даний момент ми не знаємо, xenforo архітектура плагінів.
Також зараз ми зайняті, щоб оновити vBET для vBulletin 5.
Цілком можливо, що ми будемо підтримувати інших движків форумів в майбутньому, але він не встановлений. Оскільки перекази виплачуються ринок змінився, і в цей час ми не бачимо досить попит на такий продукт, ніж в інших областях vBulletin. Ми планували зробити універсального двигуна, що працює на будь-який сайт, але, як я тільки що написав переклад стає платною.
будь ласка, мені це потрібно для мого сайту !!
xenforo зараз стає все більш популярною
Ну, на даний момент ми все ще в процесі vBulletin 5 інтеграції (очікування якихось змін на їхньому сайті). До тих пір, поки ми закінчимо цю задачу ми не плануємо інтегрувати з інших движків форумів. Коли ми закінчимо інтеграції і вона стане стабільною, тоді можна буде подумати і про це.
Які новини ?
Інтеграція від vbet з форуму 5 завершена. Ще на даний момент ми не плануємо створення версії для xenoforo. Оскільки Google перекази виплачуються, люди не використовуйте автоматичні переклади так сильно, як раніше. Навіть те, що ми підтримуємо багато інших двигунів, і ви можете мати ваш переклад абсолютно безкоштовно з великої щоденної квоти, машинного перекладу не так популярна, як раніше. Ось чому ми думаємо, що підвіконня буде не вигідно створювати версії для xenoforo. Ми дійсно сподіваємося, що люди будуть повертатися до використання машинного перекладу, але в цей момент здається, що люди бояться, що новий переклад двигунів, які є безкоштовними, також стане платною - просто, як Google. У мене немає іншого пояснення для низький попит на машинний переклад. Поки ринок буде змінюватися і вимоги зростають, ми не плануємо створювати нові версії для іншої платформи. Ми думали, що зниження попиту може бути викликане відсутність інтеграції з форуму 5, але зараз вона інтегрована і нічого не змінилося. Так на даний момент ми підтримуємо і розвиваємо наші фактичні виробничі лінії. Вибачте за погані новини для тебе
Припинити підтримувати цю дурнувату програму і починаємо створювати копію цього доповнення з xenforo