Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Дві проблеми з vBET в даний час

Default Дві проблеми з vBET в даний час

Привіт, кохання плагін, але у мене є два питання, в даний час (обидві проблеми можуть бути пов'язані один з одним).

Мої налаштування:
    - Використання vBSEO
    - Використання Google API ключ для vBET
    - Форум мову: голландський
    - Форум каталозі: / форум
    - Головний домен: порожній
    - Посилання типу: VBSEO_URI
    - Переклад посилання типу: створити URL-адреси відповідно до SEO (/ EN / адреса)
    - Тримайте + Ігнорувати: порожній

1) перенаправлення
    Коли я йду в форумах і використовувати 'SITEURL / форум / EN /' я потрапляєте знову і знову, поки браузер видає помилку (петлі). Я редагував. Htaccess файл і додав, ліній для прибирання / EN / біт (як він каже це в ручному налаштуванні vBET).

Якщо я міняти налаштування "Переклад посилання типу 'до' paramter" переклад працює відмінно.

Чи може це бути проблема vBSEO або це vBET питання? Я не можу виправити це, і, отже, не може використовувати vBET на даний момент (я дійсно хочете використовувати URL пошукових систем).

2) назви vBSEO посилання не переводяться і залишаються на голландській мові.

Сподіваюся, що ви можете мені допомогти (або я повинен сказати: у нас). Спасибі!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

1) Більшість, ймовірно, неправильно правила набору. Будь ласка, покажіть ваші. Htaccess вміст файлу
    2) Ви зробили зміни в одному файлі vBSEO як це описано в readme.html в інтеграції розділі?

Це все вирішити. Дякуємо.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я знайшов мій сайт, щоб отримати набагато менше відвідувачів Google і так я досліджував питання. Схоже, що Google не змогла досягти карти сайту більше, і я не міг ні.

Я вирішив це, поставивши цю лінію в htacess у верхній частині.:
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •