Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 2 FirstПерший 12
Результати 11 до 19 з 19

Тема: Нову установку не працює після інтеграції з останньою версією VBSEO

Заборонений

Я не бачу проблеми з перенаправлення. Посилання, які ви дали, переміщення мене http://mymodeltalk.com/Jobs/de/Model-castings-Acting-auditions-Texas/1157232-female-Model-21-for-GPA-Golf-Tournament.HTML.
    Чи ви тестування як ви увійшли в систему?
    Будь ласка, дати приклад неправильні перенаправлення.

Заборонений

Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.

Член
    Розташування
    Atlanta

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Так, я все ще виникають проблеми і б дійсно appreaciate його, якщо ви могли б подивіться самі. Я спробував відповісти після того, як я повернувся з відпустки і ваш сайт був вниз. Кожного разу, коли я вибрати мову і намагатися, щоб переміститися в пост цей пост перенаправляє нічого. Наприклад: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/models/1162426-a.HTML перенаправляє на http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Model...t_delay0x.HTML.

Також ікони forum не показують, але база href встановлено правильно. Я зробив установку чотири рази безрезультатно і намагаються виправити це протягом чотирьох місяців. Я дійсно не отримали допомогу за вашу підтримку. Гірше... Google знижується мій рейтинг в результатах пошуку за перенаправлення і поганий зв'язку.

НЕ ЩАСЛИВИЙ НА ВСІХ. Схоже, що справжня технічна підтримка служби хотіли б перевірити сайт і установки для себе.

Заборонений

Я бачу проблеми і працює над вирішенням.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 23-05-13 в 22:01.

Член
    Розташування
    Atlanta

Дякую. Велике спасибі. Повірте мені це розчарування проблема для мене, щоб мати справу з.
    Я роблю apprecia te ваші зусилля.

Заборонений

Є конфлікт з плагінів, тому що він не завантажується зв'яжіться з global_complete гак .
    Я перевірив цей конфлікт шляхом зміни в AdminCP-&ГТ;Плагіни & продукти&ГТ;менеджер-&плагін ГТ;В. Б. підприємство перекладач global_complete порядок виконання 1 і цей гачок почав працювати. Гачок повинен бути більшим виконання замовлення на роботу добре, але тому, що після того, конфлікті з іншого плагінів.
    Спробуйте вимкнути інші плагіни до зв'яжіться з global_complete гак працюватиме правильно (щоб перевірити це, увімкніть на AdminCP-&ГТ;від Vbet-і gt;Налаштування-&ГТ переклад;переведення часу на відповідь і побачити, якщо на сторінці відображається у верхній частині в Переведення часу відповіді). Щоб вимкнути плагіни, перейдіть до AdminCP -> Plugins & продукти -> керування продукти і виберіть пункт відключити відповідний плагін.
    Коли вам визначити, що плагін робить проблеми, ми будемо раді допомогти вам у вирішенні конфлікту.

Член
    Розташування
    Atlanta

Буде робити, у вас є список вже визначили несумісні плагіни? Просто цікаво.

Заборонений

Ми не маємо список несумісних плагіни, тому що ми намагаємося вирішити проблеми інтеграції плагінів. Деякі приклади таких рішень розташовано в: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Заборонений

Стр. 2 з 2 FirstПерший 12

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •