Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Нова тема "[/langtitle]"-off властивості

Default Нова тема "[/langtitle]"-off властивості

Привіт,

Мій форум посилання є проблемою. відкриття та закриття функція дуже добре зроблено. Члени автоматично відкривається після вибору мови. Чи можна закрити його, "[/langtitle]"

vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php = я спробував трохи, але не закрили

Так наприклад посилання:
    Code:
    www.trteam.net/296456-langtitle-en-deneme-ureme-tureme-langtitle.html
    Востаннє редагувалось CwZpacK; 22-02-13 в 15:56.

Заборонений

Langtitle повинна бути на форумі використовується для перекладу заголовок.
    Langtitle повинні бути видалені за зв'язки шляхом vBSEO або friendly_url.
    Що я бачу, ви повинні vBSEO, переконайтеся, що ви є добре інтегрований vBET з vBSEO.
    Ця інтеграція описані в керівництві з інтеграції Vbet з vbseo, який може бути знайдений в vBET/do-not-upload/readme.html. Ви повинні зробити всі кроки, описані в інструкції по установці в розділі інтеграції vbseo перед установкою . Htaccess
    Найбільш важливим є, відповідно, зміни у файли functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Langtitle повинна бути на форумі використовується для перекладу заголовок.
    Langtitle повинні бути видалені за зв'язки шляхом vBSEO або friendly_url.
    Що я бачу, ви повинні vBSEO, переконайтеся, що ви є добре інтегрований vBET з vBSEO.
    Ця інтеграція описані в керівництві з інтеграції Vbet з vbseo, який може бути знайдений в vBET/do-not-upload/readme.html. Ви повинні зробити всі кроки, описані в інструкції по установці в розділі інтеграції vbseo перед установкою . Htaccess
    Найбільш важливим є, відповідно, зміни у файли functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php
    Я зробив це, але я не можу. Є проблеми в форумі. Закрити варіант дуже гарний, хоча, таким чином,
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 23-02-13 в 16:45. Причина: корекція bbcode

Заборонений

Ви хочете, щоб не додавати langtitle титулів?
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 24-02-13 в 08:16.

Quote Повідомлення від Marcin Kalak View Post
    Ви хочете, щоб не додавати langtitle титулів?
    Так, я хочу закрита цієї властивості.
    Востаннє редагувалось Marcin Kalak; 26-02-13 в 20:12. Причина: корекція bbcode

Заборонений

Вставте посилання на прикладі питання - за посиланням вище не працює.
    PM мене доступ до відомостей Admin CP і FTP, будь ласка. Я з'ясую, що відбувається там.

Заборонений

Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо ні, будь ласка напишіть тут.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •