Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 7 з 7

Тема: Основним питанням з повторюється зміст

Default Основним питанням з повторюється зміст

У мене є основною проблемою з дублювання контенту. В даний час у мене обмеження на кількість символів, які переводяться на день з перекладачем Google, тому що якщо я не законопроект було б смішно. На жаль, це означає, що не всі сторінки відразу ж переводяться, і той же зміст на 13 різних сторінок (я використовую 12 переклади) існує

Я відкритий для пропозицій про те, як вирішити цю проблему. Я вважаю, що це одна з причин, я втрачаю трафіку останнім часом.

Ось приклад того, що Google індексування:
    https://www.Google.com/Search?q=%22S...w=1364&BIH=643

Заборонений

Чи є ви пропозиції про те, як вирішити це? Як ви думаєте який http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.HTML буде вирішити проблему? Що показує посилання, зазначений?

Я не зовсім впевнений, що те, як вирішити цю проблему. Не буде взагалі краще, ніж текст 7 разів? (Я спочатку сказав 12, я мав на увазі 7)

Я думаю, альтернативних теги допоможуть.

Посилання та наводиться уже не свідчить про проблему, оскільки сторінок були переведені. Це в основному відбувається з нових сторінок і дуже старі сторінки, які не є популярним.

Ось поточний приклад: https://www.Google.com/Search?q=%22G...w=1364&BIH=643 (є 5 ж Версія на даний момент, я вгадую тому, що інші 2 були переведені)

Справа в тому, Google сканування моїх сторінках швидше, ніж я можу їх переклад.

FYI, я провів Багато гроші минулого року на перекладі, на жаль він підвищить квоти день це не варіант.
    Востаннє редагувалось tavenger5; 04-02-13 в 13:51.

Заборонений

Швидко виправити альтернативного Мітки, ми будемо намагатися забезпечити як можна швидше. Ви спочатку спробуйте альтернативні теги. Можна тимчасово вимкнути менш важливих мов.
    Крім того, ми можемо зробити настроюються опції, якщо немає перекладу виберіть:
    1) Показати вихідний текст - це зараз
    2) Показати вихідний текст примітки чекав Переклад - сторінка вимагає багато дрібні ма і примітки можуть з'являтися прикро часто
    3) Показати порожня текстом

Дякую вам за швидку відповідь.

Замість показані кілька нотаток дратує, коли щось не перекладено, є прапор в системі, щоб сказати, 'цієї всієї сторінки переведені'? (за винятком віджети, оскільки віджети змінити багато чого)

Я думаю, що ідеальним варіантом було б "Показати пустий текст з повідомленням, щоб сказати, що сторінки не була повністю переведена ще" сповіщення зникне після того, як сторінки переведені.

Заборонений

Дякую вам за вашу пропозицію. Ми будемо працювати на цю функцію.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •