Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Цитуючи питань

Default Цитуючи питань

Якщо хтось відповів, використовуючи цитати, я бачу, що перекладається котирування, але відповіді, а також (але натиснувши стрілку "вниз" не показує неперекладених відповідь). Чи є будь-яким чином я можу зробити так, що лапки не перекладається, або натиснувши стрілку вниз завжди показує неперекладених текст без проблем, навіть якщо котирування присутні?

Приклад:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Я вважаю, це має бути легко і просто виправити моє кінці. Будемо вдячні за будь-яку допомогу.

Дякую
    gopalmm2

Заборонений

Якщо потрібно якийсь текст не перекладено в користувача повідомлення, введіть його в notranslate BBCode (http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Нах, що це не те, що питання. Перевірити посилання та натисніть на другий "Стрілка вниз" там. Стрілки не відображає неперекладених тексту при використанні в. б., цитуючи тексту. Спробуйте прочитати мій пост ще раз. Коли я кажу, котирування, я мав на увазі автоматичний переклад в крайній відповідь. Вибачте за будь-якої плутанини.

Дякую вам за вашу допомогу.

З різних причин вона, здається, працює тепер... Не впевнений, якщо ви фіксована це для мене, але проблема була вирішена.

Дякую
    gopalmm2

Заборонений

Я радий, що ви проблема вирішена.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •