Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Проблема безпеки з AdminCP посилання

Default Проблема безпеки з AdminCP посилання

У мене є. Htaccess захист на моєму AdminCP папку. Однак, коли до нього доступ з параметром мова в URL (наприклад, site.com / PL / AdminCP /), те, що доступ обходиться! Це виглядає як досить серйозна проблема безпеки, якщо це дійсно помилка.

Крім того, якщо мій форум в перекладі, то мій AdminCP посилання включають мову paremeter з деяких причин, вони не до цього.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Так що додайте захисту і для перекладу AdminCP URL-адреси, а ще краще - перенаправити в Htaccess переведені acmincp URL, до нормального .. Це змусить збирається AdminCP в звичайному режимі і вашої безпеки буде працювати. Це конкретне рішення для вашого форуму - будь ласка, прийняти його, щоб поточні настройки Якщо вам потрібна допомога для цього - будь ласка, покажи мені свої фактичні Htaccess файл ..

Якщо ви не хочете, щоб URL відстеження працює AdminCP просто використовувати 'Ігнорувати URL "варіант. Особисто я думаю, що він не потрібен взагалі - коли ви йдете в AdminCP ви не зробите це з перекладеної сторінки, і навіть якщо, то можна вручну змінити URL. Принаймні 'Ігнорувати URL "буде тримати будь-яку посилання ви хочете від переведення стеження.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •