Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: За допомогою apertiumtest.php, те, що виглядає як працює і не працює

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default За допомогою apertiumtest.php, те, що виглядає як працює і не працює

Привіт хлопці, просто тестування за допомогою apertiumtest.php для тестування, і отримали це повідомлення, що означає це, є вона каже, що працює чи ні?

Починаючи Переклад випробувань для Apertium
    Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "Привіт adiï½s"}, "responseDetails": значення null, "responseStatus": 200}
    Випробування про помилку:
    Час підключення (мс): 2646.09082031

Дякую вам, перш ніж

Заборонений

Це повідомлення говорить, що все ОК і Apertium Переклад працює.

-я спробував відкрити деякі іншу мову сторінки, але все ще не переведені
    скільки apertium Макс обмежити насправді, permonth або perday, хто-небудь знати?

-я намагався видалити ключ api від admincp > vBET Переклад постачальників > Apertium Переклад API ключ
    потім спробував відкриття apertiumtest.php файл знову, її ще показані саме повідомлення

Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": "Привіт adiï½s"}, "responseDetails": значення null, "responseStatus": 200}
    Час підключення (мс): 1141.77612305
    так що його виглядає як це повідомлення означає, що його не працює

Ви можете поділитися, що таке повідомлення apertiumtest.php для vbenterprisetranslator.com, і він apertium роботи тут?

оновлення, я все ще залишається порожній ключ api від admincp > vBET Переклад постачальників > Apertium Переклад API ключ

і намагався відкриття apertiumtest.php файл знову в даний час (кілька годин після мого останнього посту вище), повідомлення зараз змінюється до цього

Результат тесту: {"responseData": {"translatedText": значення null}, "responseDetails": "не підтримується пара", "responseStatus": 451}
    Час підключення (мс): 744.413085938

Заборонений

Apertium, в даний час не працює. Немає офіційного заяви про від них. Ми контролювати ситуацію.

Заборонений

Apertium, тепер він працює.

Quote Повідомлення від basketmen View Post
    -я спробував відкрити деякі іншу мову сторінки, але все ще не переведені
    скільки apertium Макс обмежити насправді, permonth або perday, хто-небудь знати?
    Apertium не підтримує всіх мовних пар. Крім того, Apertium є Перекладач для надання допомоги Microsoft і Google, він не використовується тільки для того, щоб ефективно перекладати сторінки. Apertum доступу часто залежить від трафіку на сервері.

-я намагався видалити ключ api від admincp > vBET Переклад постачальників > Apertium Переклад API ключ
    потім спробував відкриття apertiumtest.php файл знову, її ще показані саме повідомлення
    Apertium доступу не вимагає ключ. Однак, зареєстровані користувачі мають вище обмеження запитів.

Ви можете поділитися, що таке повідомлення apertiumtest.php для vbenterprisetranslator.com, і він apertium роботи тут?
    Я отримав те ж повідомлення, як перший і Apertium працює.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •