Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: Перекладач продукту і CMS віджети

Default Перекладач продукту і CMS віджети

Запуск vBET 2.4.1 з VBulletin 4,1 призводить до нездатності бачити параметри конфігурації дисплей після натискання на віджета "налаштувати" кнопку. Однак, якщо vBET 2.4.1 ця можливість відключена, то конфігурація відображається правильно, коли віджета "налаштувати" натисканні кнопки. Це не критична проблема, але я думав, що це може допомогти з розвитком версії 4.x vBET.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Дякуємо за увагу. Ми будемо звертатися з цим

Я намагався це, і це працює ... Я був по налаштуванню панелі адміністратора. Будь ласка, скажіть мені, що саме потрібно зробити, щоб переконатися в цьому питанні? Крім того, я вже випробував його на версію з деякими помилок виправлено, так що цілком можливо, що ця була виправлена теж.

Можливо, це було виправлено. Ось посилання на обговорення інші користувачі відчувають те ж питання і які можуть бути корисні: vbulletin.com

2.4.2 був вже випущений - будь ласка, зробив оновлення і перевірити це все одно відбувається

Так, щойно встановив 2.4.2 і цієї проблеми не буде усунена. Спасибі!

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •