Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: vBet витрат та управління доступом

Заборонений

Default vBet витрат та управління доступом

Я бачу, ви в даний час підтримує наступні двигуни переклад:
    Перекладач Google API v2, Microsoft Переклад API, Apertium Переклад API

Я виявив, що структура ціноутворення для Google, але не інші 2. Ви, трапляється, є посилання на їх багаторівневої структури ціноутворення?

Також можна контролювати доступ до vBet через групи користувачів? Я б хотів, щоб призначити групи користувачів, які можуть використовувати vBet, тим самим не дозволяючи все і їхня мати його використовувати.

TIA

EDIT: Також є можливість пропонувати vBet лише певних форумах і не всього сайту?
    Востаннє редагувалось 1QuickSI; 10-09-12 в 13:34. Причина: Додаткові quesiton

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Microsoft можна використовувати безкоштовну версію (з щомісячні обмежень) або виплачених один. Apertium безкоштовно - все-таки це не підтримує всі пари мов і повинні розглядатися як підтримку (для зниження витрат).
    Microsoft подробиці див тут: Microsoft Перекладач | Windows блакитне ринку

На даний момент ви можете вибрати, які мови підтримуються для гостей і яку для зареєстрованих користувачів. Немає жодних додаткових розмірі конфігурацію групи.

Ви можете обмежити, які частини вашого форуму будуть переведені використовуючи URL фільтр - див тут для подробиць: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html

Якщо у вас є які-небудь додаткові питання - будь ласка, просто запитайте

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •