Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Форум кеш Мессінг вгору

Default Форум кеш Мессінг вгору

Привіт усім!

Нещодавно я виникають проблеми з мій форум кеш. Лише зміни, внесені була в тому, що я підвищено до vbet 4.5.1, тому я подумав, що може бути причиною. Я був ще одне питання, перш ніж і vBET увійшли в систему як адміністратор і використовувати FTP привілеї виправити проблеми з оновленням. Новий у моєму форумі йдеться, що той, хто входить не бачу, вони увійшли, якщо тільки вони оновлення сторінки. Те ж саме відноситься до Вечора і проводки. Зміни не видно, якщо вони оновити сторінку.

Це може бути проблема з vBET, сам, але я думаю, що може бути найбільш імовірною причиною тому, що тільки зміни, внесені нещодавно оновлення.

Можна просвітити мене з цього питання? Це питання з моєї vBET плагін, чи слід шукати в іншому місці?

Дякую вам за відповіді!

Nevermind - це було хостинг компанія питання врешті-решт. Тьху! Все, що вирішити...

Приносимо вибачення за неприємності. Не vBET питання тут, це прохання ігнорувати це!

Заборонений

Я радий, що проблема вирішена. Закрити цю нитку.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •