Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 3 з 3

Тема: Що б заподіяти проводки прапори * не * для відображення?

Default Що б заподіяти проводки прапори * не * для відображення?

Я біжу vBulletin V4.2PL2 і VBET 4.4.6.

Я * думаю * я працював навколо моєї проблеми проксі, продуктивність повільно, але вона буде в кінцевому підсумку перекласти сторінку, якщо натиснути на одну з позначок у верхній.

Я * не * див прапори нормальною мовою на проводки Однак. Я підозрюю, що параметр, але після відбувається через мої налаштування кілька разів, я не можу знайти те, що я mis-set, щоб вимкнути.

Допомога!

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Зверніть увагу, що продуктивність є краще, коли кеш заповнений. На даний момент ваш сервер має чекати Нові переклади, поки вони приходять від постачальника послуг перекладу - коли ті кешуються це набагато швидше

Про проблему - те, що ви маєте на увазі нормальний прапори? Всі прапори настройки, які ви знайдете в Admin CP - > СТАВКУ - > прапори. Існує параметр меню, що випадає і прапори поспіль (може бути ті, нормальний) - так що місце для тих, хто в рядку встановлюється параметром Прапори Місце.

Будь ласка, скажіть зробив це допоможе

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Немає відповіді - розглянув питання немає. Якщо не пишіть в цій темі

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •