Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 2 з 2

Тема: Безкоштовно з обмеженою функціональністю або пробну версію?

Гібридний Вид

Попередній Пост Previous Post   Next Post Наступний Пост

Default Безкоштовна версія

Перш ніж придбати, мені потрібно, щоб переконатися, що це буде працювати за моєї компанії брандмауера. Ми блокуємо багато інструментів перекладу, тому що користувачі можуть використовувати ці інструменти, щоб отримати на веб-сайти, які зазвичай заблоковано.

Чи є версія, що має обмежену функціональність, або мали випробувальний період, що я можу перевірити у моєму КК середовища? Якщо він працює, я буду push для моєї середовищі виробництва.

Інше питання, чи потрібно ліцензію для мого КК середовища якщо я йду у виробництві, а?

Спасибі

Дрю

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Ми мали безкоштовна версія, коли перекладу в Google і Microsoft було безкоштовно. Після того, як вони зробили це заплатив ми зупинилися, підтримуючи безкоштовна версія з оптимізації потреб платні послуги, які ми маємо в платна версія.

vBET ліцензія є на установку. Якщо вам необхідно встановити його на різних форумах, то ви повинні ліцензій. Одному на кожному форумі, ви працюєте. Якщо у вас є тестування середовища, яка є недоступною для аутсайдерів потім після інформуванні нас ви можете встановити vBET на вашій середовища тестування. Звичайно, ви повинні мати ліцензію вперше.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •