Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 19

Тема: Намагається заново встановити VBET

Default Намагається заново встановити VBET

Під час увімкнення VBET Головна сторінка параметр VBET не відображатиметься (всі інші параметри сторінки будуть відображатися). Крім того, мій форум не будуть відображатися.

Я біжу vBulletin 3.8.7 PL2.

Я прагнув отримати VBET онлайн. Я був змушений зняти її моя система так як це був вимикається відображення потоку якось.

Можливо я повинен просто купити послуги з установки і ви, хлопці, подивіться на це...

Я підписався на Google переклади API і ввести рядок як вимагається у варіантів VBET.

Я думала, що це може бути що проблема "оформлення замовлення", ми були в минулому з наших власних плагінів для автентифікації. Я re-checked, що наш плагін автентифікації порядок виконання 1001 (це), і vBulletin 1000 (це).

Це різні проблеми; не Відображати позначки, нічого не відображається, vBulletin просто висить:-). Ви запитаєте vBulletin до списку нові повідомлення і просто відображає білий екран, доки не вимкнути VBET.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт. Вибачте за час відгуку - у нас було довгий вихідних в Польщі.

Будь ласка, переконайтеся, що у вас є вихідні запити, включений у вашій системі. vBET є використання зовнішніх Переклад провайдерів, якщо ваша система блокує такі запити, то все буде просто повісити, оскільки вона заблокована.

Ви можете просто перевірити його тільки за допомогою з тестовий файл. Будь ласка, див тут для подробиць як перевірити його: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Якщо ви заблокували - сторінці висить потім ви повинні зв'язатися з вашого хостинг-провайдера і попросити його, щоб дозволити для вихідних запитів http.
    Будь ласка, скажіть, вам потрібно більше допомоги

Бінго... Ось відповідь:

Починаючи Переклад тест для Google API v2
    Результат тесту:
    Випробування помилка: не вдалося підключитися до хост
    Час з'єднання (мс): 21088.4240723

Ця приказка, що мене питання брандмауер підключення до API для Google? Якщо так, будь ласка скажіть що портів і те, що сервер, мені потрібно, щоб просити:-).

Мій сайт потрібно пройти через проксі-сервер, який є, мабуть, запобігання підключення до googleapis.com. Чи є спосіб налаштування проксі в VBET?

Це не може допомогти, але якщо я використовувати googleapis.php код змінені, щоб настроїти проксі-сервер, я отримую наступне:

Результат тесту: {"дані": {"перекладів": [{"translatedText": "Привіт", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 196.223876953

Чи робить це сенс?

Quote Повідомлення від hmspain View Post
    Це не може допомогти, але якщо я використовувати googleapis.php код змінені, щоб настроїти проксі-сервер, я отримую наступне:

Результат тесту: {"дані": {"перекладів": [{"translatedText": "Привіт", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 196.223876953

Чи робить це сенс?
    Що показує, що Переклад зайняв місце ОК

Quote Повідомлення від Simon Lloyd View Post
    Що показує, що Переклад зайняв місце ОК
    Це корисно, дякую вам! Тепер мені потрібно, щоб з'ясувати, чому додавання проксі обхід vBET не вирішити мою проблему повісити:-(.

Пенсіонер;)

Привіт
    Будь ласка, скажіть мені, якщо вам потрібна будь-які додаткові відомості з цього питання

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •